2777
2789

سلام دوستان یه راهی  جلو پام بزارید زندگیم خیلی سرد و یکنواخت شده بچه هم ک ندارم شیرینی بده به زندگیم حس  میکنم شوهرم ازم خسته شده هر کدوممون کار خودمون میکنیم نه حرفی  نه سخنی  فقط سرگرم گوشی  وفیلم نگا کردن میشیم،

من اخلاقم تند شده  هر حرفیو با لحن تند بیان میکنم دست خودم نیست نمیدونم چیکار کنم دوباره با عشق  و علاقه حرف  بزنیم با هم یک سال و نیم ازدواج کردیم ولی  انگار حسی بهم نداریم ☹اون فکر میکنه من دوسش  ندارم منم فکر میکنم اون دوسم نداره خسته شدم افسرده شدم ....  وقتی  اون فاصله میگیره  من چیکار کنم حتی  یک ماه هم میشه رابطه  نمیگیره تا خودم نگم ولی  تو جمع و اینا خوبه فقط کنار من ساکت وارومه 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

یکم روح بهش اضاف کن🍭

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا یه مسافرت نمیرین با خانواده یا دوستاتون؟

همش بهونه  میاره 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
باهم فیلم ببینین...دوتایی برین بیرون دور بزنین...بازی کنین.مثلا ورق یا بازی فکری.

فیلم میبینه اما تنها تو گوشی  همش  کنار منه حوصله هیچ کاری نداره منم تنهایی  چقد تلاش  کنم 

همون بهتر با این وضع بچه نداری  باهاش  حرف بزن  من4 ساله این درد تورو میکشم

خیلی  سخته حرفم میزنم باهاش  میگه اشتباه فکر میکنی  یا هم سکوت میکنه باز من میمونم و هزار تا سوال و دلی  ک شکسته ،،، تو این ۴  سال چیکار کردی  خوب شده؟!

فیلم میبینه اما تنها تو گوشی  همش  کنار منه حوصله هیچ کاری نداره منم تنهایی  چقد تلاش ...

درباره این مشکل باهاش حرف بزن.ببین چرا شور و هیجانی نداره.کم حرفه...رو تلویزیون فیلم بذار میوه ای تنقلاتی اماده کن تا ترغیب شه ببینی.

یه راه دیگم امتحان کن.من خیلی وقتا حرفای دلمو تو گوشیم تایپ میکنم براش میفرستم.خیلی وقتا هم ممکنه جوابمو نده ولی میخونه...یا خودتو سرگرم یه کار خونگی کن.یا کار هنری یا کیک و شیرینی پزی.اینجوری خودت سرگرم میشی.

درباره این مشکل باهاش حرف بزن.ببین چرا شور و هیجانی نداره.کم حرفه...رو تلویزیون فیلم بذار میوه ای تن ...

مرسی  عزیزممممم چشممم اینکارو میکنم ،،،

اره مجبورم یجوری  خودمو سرگرم کنم چون هر وقت به این چیزا فکر میکنم باهاش  حرف  میزنم جوابی  نمیده عصبی  میشم و اونقد حرف  میزنم ک خسته میشه ازم 😔خودم این رفتارمو دوس  ندارم ولی  اون لحظه نمیدونم باید چیکار کنم 

نه بدتر شده چه خوبی. الان به داد خودت برس. تا مثل من نشی گلم 

ووووای  خیلی  ناراحت شدم برات اخه چرا اینجورین مردا از هر چی  مرده بدم میاد خودخواهن....