2777
2789
عنوان

اونایی ک به معجزه قران اعتقاد دارن بیان به نیت رفع ویروس کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 107 پست

سلام فعلا 100تا میخونم اگر موند و کسی ورنداشت بهم بگو بازم میخونم عزیزم❤

بعضی از آدم ها                                                         زیرسنگینی حجاب هم                                                وقیحند!                                                                 بعضی از آدم ها                                                       باپریشانی موهایشان هم نجیب...                              وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام فعلا 100تا میخونم اگر موند و کسی ورنداشت بهم بگو بازم میخونم عزیزم❤

انشالله به تمام ارزوهای دلتون برسید

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
انشالله به تمام ارزوهای دلتون برسید

ممنونم انشاالله،همچنین شما💐💞

بعضی از آدم ها                                                         زیرسنگینی حجاب هم                                                وقیحند!                                                                 بعضی از آدم ها                                                       باپریشانی موهایشان هم نجیب...                              وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست

الهی امین

بیست تا

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

من ۵۰ تا شما چند تا ؟ خدایا این ویروس را خودت ازجهانیان دور کن

من ۱۰ تا 

لینک این تاپیک رو بزار توی تاپیک پربازدید که برادرشوهرش داره میمیره، کرونا داره ، اونجا خیلی ها حتما کمک میکنن

... و من به تو ایمان دارم...
من ۱۰ تا  لینک این تاپیک رو بزار توی تاپیک پربازدید که برادرشوهرش داره میمیره، کرونا داره ، ...

گذاشتم گلم

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
2790
2778
2791
2779
2792