عزیزم خواهش، میکنم حست رو در مورد اخلاقیات منو همسرمم بگو
ادم استرسی و نگرانی هستین
خودتونو خیلی نگران می کنید حتی اگ ی موضوع واقعا بزرک نباشه تو ذهن خودتون اونو بزرگ میکنید
ادم ساکت و درونگرایی هستید
رابطتون خیلی با خانواده همسر صمیمی نیس
ب شدت انسانی هستید ک خودشو وقف فرزند و زندگیش کرده
نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منممیشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم )
ادم استرسی و نگرانی هستین خودتونو خیلی نگران می کنید حتی اگ ی موضوع واقعا بزرک نباشه تو ذهن خ ...
عزیزم درخاست بدم قبول میکنی؟
ب بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارماز نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
40 تومننن اونم پارسال😐دلت اومد منو اینو 30 گرفتم کلییی رو مخش راه رفتم 25 داد😍😂
وای چقد مناسب گرفتی.آره ۴۰ گرفتم جفتشو باهم.حالا فک کرذم الان شده ۶۰ تومن.ببخشید فقط یکم جنسش باعث عرق کردن میشد مال من.ولی در کل همش مبارکت باشه خریددددد عالیهههه
اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️