2777
2789
نمی‌دونم بیماری جسمی‌دارین یا روحی ولی حسم میگه بیماری روحی دارین بیشتر از ۳ ساله درگیرشین  و ...

جان من ماله منم بگو 

چند ساله دیگه متاهل میشم؟ 

پولداره؟ مهربونه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا سالگرد ازدواجمونه چن روز دیگه ولی قهریم باهام دیگه برنامه ریزی کرده بودم واسش ولی نشد

باووو تا اون موقع آشتی میکنید.مانتو هام لعنتیا گرون

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
نمی‌دونم بیماری جسمی‌دارین یا روحی ولی حسم میگه بیماری روحی دارین بیشتر از ۳ ساله درگیرشین  و ...

ممنونم گلی.وسواس فکری شدیدوترس واضطراب شدیددارم.زمینگیرشدم.خونه نشین شدم.برام دعاکن معجزه بشه وشفاپیداکنم

........
عزیزم میشه بگی مقصر دعواهای من و شوهرم منم یا اون؟؟؟؟

هر ۲ لجباز 

هم تقصیر شما هم همسرتون 

بیشتر همسرتون 

حس میکنم کاری میکنه ک شما ناراحت میشید و با ی معدرت خواهی کوتاه از دلتون در نمیاد برای همین دعواتون طولانی میشه

ولی دوستون داره و پشیمون میشه 

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
هر ۲ لجباز  هم تقصیر شما هم همسرتون  بیشتر همسرتون  حس میکنم کاری میکنه ک شما نارا ...

واسه منم میگی

چند وقته دیگه بچه دار میشم

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

جان من ماله منم بگو  چند ساله دیگه متاهل میشم؟  پولداره؟ مهربونه؟

تا ۲/۳ سال اینده 

مهربون اما وضع مالی معمولی 

ببین عزیزم سوال شما رو با قطعیت اون قسمت اولشو نگفتم و صرفا حسمو گفتم جواب سوالتونو فقط خدا میدونه چون سرنوشت تغییز پذیره ایشالله خوش بخت بشی ❤

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

عزیزم شومیزتو چند گرفتی؟

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده