جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
مادرشوهر هر کاری کنه میشه دخالت. گاهی نباید اونقدر در مقابلشون گارد گرفت. اونم برای پسرش زحمت کشیده بزرگش کرده. اون افراد خورده شیشه دارو نمیگم. اما همیجا دیدم عروسا چقدر با مادرهمسرشون بد تا کردن و میکنن.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
رو مخم راه نره بامن و شوهرم کاری نداشته باشه. بعد خودش سربه بیابون بزاره راحت شم😂😂😂😂
😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍 یه صلوات مهمونم میکنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر 😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂 آقا جریان اسم کاربری مو بهتون بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶. راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
مادرشوهر من خوبه چون . همیشه طرف عروس رو میگیره . متلک نمیگه . مهربونه . بین من و بچه هاش فرق میزاره ولی فرقش اینه که به من بیشتراز بچه هاش احترام میزاره