2777
2789
عنوان

قالی بافی

| مشاهده متن کامل بحث + 8573 بازدید | 69 پست
من تابلو فرش میبافم...از خواهرم یاد گرفتم...کاریه که ظرافت داره باید صبر و پشتکار و علاقه به این کار ...

سلام عزیزم ........ من یه پکیج نخ و نقشه رودخانه چارلز از سایت دارکوب امروز خریدم ولی اصلا بازش نکردم و میخوام بفروشمش چون نتونستم برم یاد بگیرم قیمت 1،200،000 تومان گذاشتم که اگر بخواین تخفیف هم داره.... می تونید سرچ کنید قیمتش توی سایت بیشتر از اینه..... طرحش هم شیک و زیباست

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه سخت نیست دوروز یاد میگیری سخت ترینش یاد گرفتن گره اس 

سلام عزیزم ........ من یه پکیج نخ و نقشه رودخانه چارلز از سایت دارکوب امروز خریدم ولی اصلا بازش نکردم و میخوام بفروشمش چون نتونستم برم یاد بگیرم قیمت 1،200،000 تومان گذاشتم که اگر بخواین تخفیف هم داره.... می تونید سرچ کنید قیمتش توی سایت بیشتر از اینه..... طرحش هم شیک و زیباست

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.
یاد گرفتنش که خیلی اسونه , پدرشوهر من قبلا کارگاه قالی بافی داشته چند وقت پیش ازش یاد گرفتم یه روز ب ...

منم با این موافقم که برای درامد زایی سمتش نرو...ولی اگه علاقه داشته باشه کسی راحت تر یاد میگیره

قالی بافی دنیای گسترده ای داره.

شما میتونی تابلو فرش ببافی یا فرش

خوده فرش انواع مختلفی داره از جنس بگیر تا سایز و نوع گره 

من توو شرکت متین فرش کاوه کار میکنم 

میتونی بری سایت نخ پک شماره تماس هست برداری تماس بگیری بگی که شمارتون رو از سایت برداشتم کارشناس مربوطه مشاوره کامل به صورت رایگان بهت میده.

در کل کار پر زحمتی هست اما دستمزد خوبی داره برای کسایی که سرعت بافت بالایی دارند

در حال حاضر یک فرش 9 متری کرک چله ابریشم رو شرکت ما 80 میلیون تومان دستمزد به بافنده میده.

قالی بافی دنیای گسترده ای داره. شما میتونی تابلو فرش ببافی یا فرش خوده فرش انواع مختلفی داره از جن ...

سلام همین فرش و اگر بخوام خودم مواد اولیه شو بخرم چقدر در میاد؟مامانم نذر کرده بخره و ببافه و هدیه یه امامزاده ای بکنه

خدایا شکرت که زندگی شادی دارم😍
قالی بافی دنیای گسترده ای داره. شما میتونی تابلو فرش ببافی یا فرش خوده فرش انواع مختلفی داره از جن ...

سلام 

بهتون درخواست دادم راجب شرکت سوال کنم

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون