2777
2789
عنوان

قالی بافی

| مشاهده متن کامل بحث + 8573 بازدید | 69 پست
ببین کلا هفت ماه وقت میزاری روش یا یه سال ولی همش تکراری هر روز باید یه کاریو انجام بدی اگه کار اولت ...

من که زندگیم همش تکراریه خواهر 😔

میگم شما که بافتین الان خدای نکردا کمر درد یا چشم درد نگرفتین؟

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره فرشای بزرگ که اصلا تنها بخوای ببافی هم پول میخواد هم جا میخواد هم صبر فرااااوان تا تمامم بشه دخت ...

میخوام یاد بگیرم بعدا که دخترم بزرگ شد اونم یاد بگیره

نترس خب علاقه ها متفاوته اگر مانعی نسیت برو یاد بگیر یدونه کوچیک بباف اگه خوشت نمیومد اونو تمام کردی ...

چه خوب

شما تابلو میبافی یا قالی؟

من که زندگیم همش تکراریه خواهر 😔 میگم شما که بافتین الان خدای نکردا کمر درد یا چشم درد نگرفتین؟

گلم قدر تن و بدنتو بدون اینکار از دور آسونه ولی سیال مار کنی ده سال پیر میشی کمترینش چشم درد کمر درد دارد گردن درده اعصابت خورد نیست واقعا سخته قسمت دردناکه ماجرا ابنه میبینی شندر غاز پول پرست موندن آخرش که همونم باید هرج فیزیوتراپی و دوا درمون کنی ولی دلال و فروشنده میلیونی ازش سود می‌کنن بی دردسر و زحمت

یه مار دیگه شرو کن 

گلم قدر تن و بدنتو بدون اینکار از دور آسونه ولی سیال مار کنی ده سال پیر میشی کمترینش چشم درد کمر درد ...

واقعا حرفتون درسته میدونم ولی من میخوام یه کار یاد بگیرم که سرگرم بشم و درامد هم داشته باشه قالی هم چون شوهرم به هیچ وجه نمیزاره برم بیرون برا کار یا حتی تفریح گفتم یاد بگیرم حداقل تو خونه سرگرم بشم

با این حال فعلا در حد تحقیق دارم پیش میرم

بله عزیزم روزی کمتر از ۵ ساعت باشه که ۵ سال هم نمیتونی تمومش کنی

وای راست میگی؟ چقدر سخت به نظرتون ارزششو داره ادم بره سمتش؟ من میخوام یه حرفه یاد بگیرم

واقعا حرفتون درسته میدونم ولی من میخوام یه کار یاد بگیرم که سرگرم بشم و درامد هم داشته باشه قالی هم ...

اصلا سمت این کار نرو

اینهمه کار 

چرا خوتو پیر و شکسته می‌کنی 

اینکار حتی برا مردای کاری هم فرسوده کنندست چه رسد به خانوم حوون کلی دستت زخم و زیلی میشه

خوب درامد زایی که به اون صورت نمیخوام مثلا از اون قالی های ابریشم سالی یکی ببافم  مگه درامدش ک ...

بله کمه 

فکر می کنی می تونی تمیز گره بزنی و یه کار بدرد بخور تحویل بدی ..تهشم سو چشمات میره ..کافی یکم کارت خرابی داشته باشه از پولت کم میکنن

الهی گاهی نگاهی