2777
2789
عنوان

سوزش و درد مقعدي در بارداري

162 بازدید | 4 پست

سلام خانوما من هفته27بارداري هستم...س ماه اول يبوست گرفتم خوب شدم..الان س ماه اخرم بازم يبوست گرفتم اما كمتر از س ماه اول..بااينكه س ماه اول بيشتر بود ولي اينجوري نشدم.. بعداز دفع خيييييلي وحشتناك سوزش و درد دارم...خيلي دارم عذاب ميكشم..با اين وضع كرونا نميتونم دكتر برم.اصلا برم دكتر چي بگم؟!چيكاركنم خوب شم؟!!!

اللهم صل علي محمد وآل محمد😊

سلام عزیزم انشالله بسلامتی فارغ شی منم مثل شما بودم سعی کنم سعی کن هرروز سالاد کاهو بخوری با روغن زیتون انجیر خشک هم خوبه روزی چندتا بداز تو آب بزار خیس شن بخور آبشو هم بخور غذاهای نفخ دار نخور بیشتر غذای آبوی بخور از من به تو نصیحت با این وضعیت زایمان طبیعی نکن من یه اشتباهی کردم الان موندم مقعدم گوشت اضافی آورد موقع زایمان الانم تو این وضعیت نمیتونم برم عمل

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم انشالله بسلامتی فارغ شی منم مثل شما بودم سعی کنم سعی کن هرروز سالاد کاهو بخوری با روغن زی ...

باشه عزيز ممنون...دكتر سزنميكنه..شهرستانيم كلا دوتا متخصص داره دوتاشونم ميگن سزنميكنيم مگر اينكه مجبورشيم

اللهم صل علي محمد وآل محمد😊
باشه عزيز ممنون...دكتر سزنميكنه..شهرستانيم كلا دوتا متخصص داره دوتاشونم ميگن سزنميكنيم مگر اينكه مجب ...

فدا ت عزیزم خدا سلامتی بده ولی ماه آخر زیاد پیاده روی کن روغن زیتون زیاد استفاده کن تا مثل من نشی خدا سلامتی بده بهت عزیزم