2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

190 بازدید | 34 پست

همش هر ماه توهم دارم دیگه باردارم. کلی امیدوار میشم بعدم باردار نیستم😢 همه اونایی که با هم یا دیرتر از من ازدواج کردن باردارن ان شاءالله خدا بچه هاشونو بهشون ببخشه. من داغونم‌ چرا خدا به من بچه نمیده. حالم خیلی بده

بنده خوبی نبودم اما بدم نبودم

خدایا😭😭

دعا کنین برام

کاش می میردم😢😢😭😭

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

عزیزم درکت میکنم منم شرایط شمارو دارم انشالله خدا همین ماه ب بچه سالم و صالح بهت ببخشه امیدت بخدا باشه 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

عزیزم من حسم خوبه زیادطولی نمیکشه خدابهت یه نی نی ناز نازی میده فقط عجله نکن وشکرخدا کن

خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩‍👦‍👦👩‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦👩‍👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست  بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم صبر کن و به خدا توکل کن. انشاءالله خدا ب زودی به شما هم ی نی نی خوشگل و سالم هدیه میکنه😍

منم به نیت باردار شدنت یک سوره ملک میخونم.انشاءالله ک حاجت روا شی و دیگه طلب مرگ نکن🌷🌷🌷🌷🌷

عزیزم درکت میکنم منم شرایط شمارو دارم انشالله خدا همین ماه ب بچه سالم و صالح بهت ببخشه امیدت بخدا با ...

ان شاءالله عزیزم

والا تا موقع من نبود همه ۴، ۵ سال بعد عروسی باردار میشدن

حالا که نوبت منه همه بعد نهایت یکسال بچه دار میشن

خیلی حالم بده خیلی

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
عزیزم من حسم خوبه زیادطولی نمیکشه خدابهت یه نی نی ناز نازی میده فقط عجله نکن وشکرخدا کن

ان شاءالله. ممنون. من این ماه برا اولین بار لتروزول خوردم

۴۰ وزه پریود نشدم(همیشه نامنظم بودم اما با قرص منظم میشد) بیبیم منفی بود. خیلی امیدوار بودم

هنوزم پریود نشدم

بمن کی میده😔😔😔

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

عزیزم صبر کن و به خدا توکل کن. انشاءالله خدا ب زودی به شما هم ی نی نی خوشگل و سالم هدیه میکنه😍 منم ...

چشم‌گلم

خیلی سخته

ان شاءالله

ممنون عزیزم. ان‌شاءالله خدا حاجت دلتو بهت بده

الهی بمیرم برادلت یادخودم افتادم من هشت سال همینجورغصه خوردم خدامنوببخشه حتی گاهی ازخدامیخاستم لااقل به جاری کوچیکترم بچه نده تامن انقدرغصه نخورم ولی الان خداجواب صبرهامودعاداده یه دخترنازوتپل وسفیدوموفرفری بهم داده که همه فامیل عاشقشن خداشاهده تاحالاصدنفربهم گفتن خدابهت ندادندادآخرش چ فرشته ای دادبه خودش توکل کن بهترینهادرانتظارته

ان شاءالله همین ماه😢😭

انشالله

ان شاءالله. ممنون. من این ماه برا اولین بار لتروزول خوردم ۴۰ وزه پریود نشدم(همیشه نامنظم بودم اما ب ...

من خودم همه این دورانوگذروندم درکت میکنم من حتی میشد ۲ماه ۲ماه پری نمیشدم هی دلم خوش میشد اشکال نداره زیادبهش فکرنکن سعی کن خودتوسرگرم کاری کنی هرچی بیخیال باشی زودتر ب نتیجه میرسی انشالله

خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩‍👦‍👦👩‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦👩‍👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست  بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉
الهی بمیرم برادلت یادخودم افتادم من هشت سال همینجورغصه خوردم خدامنوببخشه حتی گاهی ازخدامیخاستم لااقل ...

عزیزم خداروشکر. خدا حفظش کنه برات ان شاءالله. ایشالاتو لباس عروس خوشبختیشو ببینی

برا دل خسته و شکسته منم دعا کن

نابودم دیگه

من خودم همه این دورانوگذروندم درکت میکنم من حتی میشد ۲ماه ۲ماه پری نمیشدم هی دلم خوش میشد اشکال ندار ...

عزیزم خدا پسرتو حفظ کنه. التماس دعا