2789

منم نی نی دارم از طرفی هم مجبورم گاهی وقتا برم بازدید .منکه ماسک میزنم ولی  سر ساختمون کارگر و پیمانکارا ماسک ندارن .هی دور وایمیستم بعدش میام خونه پدر و مادر شوهرم مریضن  میترسم نزدیک شو ن برم بچمم نوزاد اونا نگه میدارن تا برمیگردم زود بچم میگیرم میرم میگم زیاد پیششون نمونم یوقت خدایی نکرده مریض نشن از چشم من ببینن 

نترس از این سیاهی .تو شب تابی مگه نه ؟ نترس از مرگ دریا خود آبی مگه نه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی بهش گوشرد کن بگو خطرناکه اگه خدایی نکرده بگیری هزینه های درمان خیلی بالاست و کلی ادم دور از جون ز ...

خودش که میگه مواظبم ولی بعید میدونم

عاشق ۲ تا دخترام هستم
خودم دخترعموی جوونم رو بخاطر کرونا از دست دادم همین باعث استرس بیشتر من میشه

منم مادرمو از دست دادم کلا داغونم هممون از عید به این ور افسرده شدیم .کاش زودتر این وضع تمومه شه و خدا خودش رحم کنه 

متاسفانه واقعیت داره خیلی به بچش وابستع بود الان توخواب هرکی که میاد میگه نگران بچشه ناراحته

باور کن اصلا از یادم نمیره 

همین امروز صبح داشتم به بچه ش فکر می کردم 😔😔

خوشحال میشم پیجم 
باور کن اصلا از یادم نمیره  همین امروز صبح داشتم به بچه ش فکر می کردم 😔😔

اخ بچش اولین روز که رفته بود خونه خودشون مادرش رو صدا میزده تمام اتاقهارو دنبالش میگشته ولی الان فراموش کرده به زنعموم میگه مامان خیلی براش گریه میکنم 

عاشق ۲ تا دخترام هستم

[QUOTE=145811735]خدا رحمتش کنه بخاطر کرونا ؟[/QUخیلی ممنون .اره پانزدهم فروردین مامانم تنگی نفس گرفت بستری کردیم .قرنطینه بود اونروزا نذاشتن بریم بیمارستان .تو تنهایی تموم کرد روزیای خیلی سختی بود هنوزم‌هست .ولی من نی نی دارم کلا خیلی روحیم خرابه .چرا خدا رحمی نمیکنه 😢😢

اخ بچش اولین روز که رفته بود خونه خودشون مادرش رو صدا میزده تمام اتاقهارو دنبالش میگشته ولی الان فرا ...

الهی 😭😭😭😭😭

[QUOTE=145811735]خدا رحمتش کنه بخاطر کرونا ؟[/QUخیلی ممنون .اره پانزدهم فروردین مامانم تنگی نفس گرفت ...

طفلیا خیلی مرگ با عذابی دارن اونا شهید حساب میشن از نظر من 

عاشق ۲ تا دخترام هستم