2789

استرس چی رعایت کنید فقط بیشترم دستاتون بشورین همین 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استرس نداره بشین تو خونه مهمونی نرو بیرون میری ماسک دستکش محلول صدعفونی کننده ببر اوودی هم دستاتو حسابی بشور میوه سبزیجاتم با نمک یا سرکه ضدعفونی کن

تا خدا با من است زمانه با من است .
من که خونه هستم ولی همسرم کاملارعایت نمیکنه 

مجبورش کن یه جوری یه بطری اسپری الکل کوچیک حداقل بهش بده  بزنه دایم ماسک هرچندم نازک تاثیر داره 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

امیدورارم .البته خیلیا ماسک نمیزنن .الان تمام کشورا به این نتیجه رسیدن ماسک رو اجباری کنن .کاش همون اسفند ماه اینکارو میکردن 

نترس از این سیاهی .تو شب تابی مگه نه ؟ نترس از مرگ دریا خود آبی مگه نه ؟

اجباری شده ولی بازم میری بیرون میبینی خیلیا نزدن، ماسکارم گرون کردن خیلیا پولشون نمیرسه بخرن، ازونورم یه کلیپ دیدم ماسکارو از تو آشغالا جم کرده بودن داشتن میذاشتن تو کارتون دوباره بدن به مردم، ماسمای استفاده شدنتو قیچی کنید

مجبورش کن یه جوری یه بطری اسپری الکل کوچیک حداقل بهش بده  بزنه دایم ماسک هرچندم نازک تاثیر داره ...

توماشین الکل و ماسک داره ولی گاهی استفاده میکنه مرتب نه 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
خودم دخترعموی جوونم رو بخاطر کرونا از دست دادم همین باعث استرس بیشتر من میشه

واای جدی؟کاملن سالم بود؟

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
توماشین الکل و ماسک داره ولی گاهی استفاده میکنه مرتب نه 

هی بهش گوشرد کن بگو خطرناکه اگه خدایی نکرده بگیری هزینه های درمان خیلی بالاست و کلی ادم دور از جون زجر میکشه و .....