2777
2789
عنوان

دردودل

91 بازدید | 21 پست

حالم خیلییی بده اصلا حال خوبی ندارم گاهی اوقات ب خودم میگم آخه چرا خدایا چرا مگه من چیکار کردم ولی بعدا میگم همه مشکل دارن خوب.دلم تنگه ولی نمیدونم واس کی ،حالم بده ناراحتم ولی نمیدونم واس چی ،اصلا حوصله ی هیچیو ندارم خیلیی بده میشه مشکلاتتونو بگید بخونم تا یکمیم حال دیگرانو بدونم ممنون میشم اگه حرفاتونو ومشکلاتتنو درد ودل کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا یه دور بزن میبینی ازدواج کرده ها از دست شوهر مینالند و ازدواج نکرده ها از دست بی شوهری...

ولی عزیز  اگه خودت و نزدیکات بیماری خاصی ندارند تو جزو ادمای خوشبخت حساب میشی... از زندگیت از همین زندگی کوفتی که هممون داریم لذت ببر چون این عمر دیگه تکرار نمیشه...

غم هات و خوشبختی هاتو به هیچ کس نگو...

اینجا یه دور بزن میبینی ازدواج کرده ها از دست شوهر مینالند و ازدواج نکرده ها از دست بی شوهری... ولی ...

خوب اینجا که کسی مارو نمیشناسه چیمیشه درد ودل کنیم شماهم مشکلاتتونو بگید

خوب اینجا که کسی مارو نمیشناسه چیمیشه درد ودل کنیم شماهم مشکلاتتونو بگید

میدونم کسی نمیشناسه... ولی هر چقدر که مشکلات گفته نشند راحتتر میشه حلشون کرد... 

وقتی مثلا من میام میگم شوهرم به من فحش داد... حداقل ۵ نفر میان نظر میدند و این مشکل به اندازه فکر اون ۵ نفر بزرگتر میشه... چون این کسایی که اینجا هستند اصلا متخصص نیستند و از اون بدتر اصلا معلوم نیست زن هستند یا مرد و به چه قصدی اومدند اینجا و اصلا چند سالشونه...