2777
2789
عنوان

من دزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2216 بازدید | 66 پست

ی عکس از دستت بده تا باور کنیم 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما عيبي نداره كه فكر كنيد دروغه ولي اين زندگي منه يك در صد احتمال بدين راسته و كمك كنيد عذاب وجد ...

باشع حساب میکنم راسته،الان چیکار کنم پولو دادی رفته ،تا اخر عمر عذاب وجدان داشته باش

بديش اينه بابام به روم نمياره و ديگه اگه چيزي بخوام سريع ميخره ولي عذاب وجدان واحتم نميزاره و دوستان ...

مگه نگفتی واسه گوشی ده روز درگیرم 

بعد میگی سریع واسم همه چی میخره

دنیای من⚽ دنیای شما🌍 صلح طلبم ولی جنگ بلد                    اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن  چون من زبون گوساله ها رو حالیم نمیشه اینجا چندتا گوساله هست که فرار کردن اسمشو نمیارم فک  کنم ساکن استر...✋
مگه نگفتی واسه گوشی ده روز درگیرم  بعد میگی سریع واسم همه چی میخره

بابای پولدار همراه با اندکی خسیس و تا قسمتی پول نده و در عین حال دلار دار 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 

نمیخوام هشتصد م تو هم یه تومن پول دستی بده تا کمکت کنم🤣

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

اسی خدایی با دلار 3تومنی 26هزار دلار از پول بابات برداشتی بابات نفهمیده ....فک کنم منظورم 800تومن بوده 😐😐😐😐😐😐ببخشید ولی اگه واقعا نفهمیده بابات ینی .....بوده 

۸۰۰میلیون میزاشتی حسابت با سودش خرج ده تا پسر رو میتونستی بدی

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
با ۸۰۰هزارتومن مگه ماشین و خونه اسباب بازی گرفته باشه براش😂😂

شاید اسباب بازی گرفته 

ما اشتباه میکنیم هی میگیم دروغ میگی😂😂

دنیای من⚽ دنیای شما🌍 صلح طلبم ولی جنگ بلد                    اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن  چون من زبون گوساله ها رو حالیم نمیشه اینجا چندتا گوساله هست که فرار کردن اسمشو نمیارم فک  کنم ساکن استر...✋

دلار ۳هزارتومن مال هووووووو جندسال قبله تو تاالان ینی عذاب وجدان داری؟

دلار ۳هزارتومن دزدی کردی

دلار ۳۰هزارتومن پشیمونی

شاید اسباب بازی گرفته  ما اشتباه میکنیم هی میگیم دروغ میگی😂😂

آره واقعا شاید منظورش همونه 😂😂استاتر اگه منظورت ۳۰۰هزارتومنه زیاد به خودت فشار نیار شماره کارت بده خودم بریزم برات