2777
2789
عنوان

من دزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2216 بازدید | 66 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بديش اينه بابام به روم نمياره و ديگه اگه چيزي بخوام سريع ميخره ولي عذاب وجدان واحتم نميزاره و دوستان اين ماله زمانيه كه دلار سه تومن بود و پدرم كارش همينه ولي جايي گذاشته بود كه چك نميكرد 

پدرم ی نصیحت ب من کرد واقعا میبسنم راست گفته

ب شوهرم خیلی خیلی اعتماد داره ولی گفت هرچی میگیری بزن ب اسم خودت ولی بده شوهرت استفاده کنه.اگه مرد زندگی باشه چ فرقی داره ب اسم کی باشه

خداروشکر الانم مشکلی نداریم

تو هم میتونستی خونه ب اسم خودت بگیری و میدادی اون نامرد توش بشینه.اما خب گذشته اما سعی کن دیگه اشتباه نکنی هرچی هم پدرت پولت نده ولی خب زحمت میشه حیف ی ادم نامرد بیاد لینجوری تیغ بزنه

من واسه یه شارژ یه هفته دعوا بود خونمون تو ۸۰۰دادی دوست پسرت عجبببببببببب🤔کجایی بیام واسه داداشم بگ ...

من اول فک کردم 800هزار تومنه بازم تعجب کردم 

ولی دیدم 800 ملیونه 😂

دنیای من⚽ دنیای شما🌍 صلح طلبم ولی جنگ بلد                    اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن  چون من زبون گوساله ها رو حالیم نمیشه اینجا چندتا گوساله هست که فرار کردن اسمشو نمیارم فک  کنم ساکن استر...✋

چقدچرت 😐😐😐😐

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره