2777
2789
عنوان

جریان کنکورم

177 بازدید | 17 پست

حالا که اومدین بخونین 

اخرش نگین به ما چه ربطی داشت ووو که اینقدر شورشو در میارن بعضیا تا یه تاپیک تعطیل میشه 

پس خوشتون اومد کامنت بذارین خوشتون نیومد اصلا نخونین چون عنوان زدم 

کلا گفتم شاید ینفرم مثل من بوده الان بتونه امیدوارم کنه

کلا جریان از اینجا شروع میشه👇

توی یه شهر دورافتاده زندگی میکنم که حتی اسمشم به گوشتون نخورده امکانات صفر از هرلحاظ

حالا از نظر پزشکی یه درمونگاه کوچیک داریم و دوتا مطب دیگه خودتون بفهمین در چه حده

منم تو یکی از همین خانواده ها بزرگ شدم 

ابتدایی مدرسه عادی بودم خیلیم درس خون 

واسه نمونه دولتی امتحان دادم کتاب پاره پوره پسرهمسایمون گرفتم خوندم که نمونه قبول شم 

یک ماه کامل خوندم و قبول شدم و هر صبح بای ۲۵ کیلومتر دور تر میرفتم از شهرمون تا برسم به مدرسه 

دبیرستانمم خیلی خوندم تا نمونه قبول شم و یه شهر که ۶۵ کیلوکتر دورتر بود قبول شدم جایی که همه ارزوشون بود برن و امکانات تحصیلی زیاد بود 

ولی خانوادم منو نذاشتن برم البته مامانم پشتم بود فقط بابام و خانوادش نذاشتن 

با طُ بودن ز همه دست کشیدن دارد...  

خب بگو زودتر بقیشو 🙂

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه بیرستان اومدم نمونه ی شهر خودمون که فقط اسمش نمونه بود معلم هاش با مدرسه عادی بغلیمون یکی بودن

رفتم رشته تجربی به هزار و یک امید 

تو امتحانای نهاییم تقلب نمیکردم که خودمو مهک بزنم ترم اول سوم دبیرستانم که تموم شد با شروع ترم دوم مشکلات ماهم شروع شد 

اینم بگم ترازم تو بنیاد علوی ۷۵۰۰ بود و کل مدرسه همش میگفتن تو همینجوری بخونی پزشکی میاری 

ولی...

تا اینکه برادر زن عموم اومد خواستگاریم 

از من مخالفت از خانوادم موافقت که پسره باغ داره وضعش خوبه تو دو هفته باهاش حرف بزن 

خلاصه من راضی شدم باهاش حرف بزنم اخرشم گفتم نمیخوام ولی دیگه نتونستم برگردم سرجای اولم 

ترم دوم به بدبختی خوندم و معدل دیپلمم شد ۱۸ و خوردی 

همش شب بیداری کشیدم 

فکرم بهترین رشته بهترین دانشگاه بود 

تابستون شروع کردم به خوندن که یه مشکلی پیش اومد و ما مجبور شدیم چند مدت تو دید مردم نباشیم سه ماه رفتیم یه جای دیگه 

پیش دانشگاهیم شروع شد و هرروز تو مدرسه میگفتن فلانی بابات اینجور فلانی بابات اونجور شما کجا رفتین 

فکرم کلا مشغول شد ولی بازم درس میخوندم

عید پیش دانشگاهیم بود که گفتن باز یه مدت باید برین کتابامو بردم ولی اینقدر اونجا درگیر بودیم که حتی یه صفحشم باز نکردم روز کنکورم شد رفتم که شرکت کنم 

با همون وضع خرابی که داشتم همه ی عمومی هارو میانگین ۶۰% زدم ولی اختصاصی ها منفی

سال اول نرفتم اصلا انتخاب رشته نکردم به امید سال بعد 

سال بعد مشکلات بیشتر + عروس شدنم 

الانم که سال سومه شرکت نمیکنم کنکور 

امروز پرونده مدرسم باز کردم معدلام دیدم یاد تموم زحمتام و سختیام و شب بیداریام افتادم 

گفتم واستون بگم 

تصمیم گرفتم عذاب وجدانم تموم کنم چون تجربی واقعا سخت شده اوردن یه رشته ی خوب 

کنکور انسانی شرکت میکنم که فرهنگیان قبول شم به امید خدا 

فقط بخاطر زحمتای چندسالم 🙏

تموم شد دوستان

اها اینم بگم فقر فرهنگی بود ولی من نخواستم مثل بقیه باشم همش تو شبکه های اجتماعی فعالیت داستم

طرز پوششم طرز فکرم مثل بقیه نبود 

الانم نیست 

به سلامتی و دل خوش 

ولی اگر پزشکی رو خیلی دوست داری حیفه وقت بزار دوباره براش تلاش کن 

من دوستایی دارم که 4-5 ساله دارن براش زحمت میکشن 

۲۰۲۰ اولین عددیه که یکبار برای همیشه به همه ثابت کرد تو عدد رند واسه کسی نریـ.دن   

منم مثل توام معدل دیپلمم ۱۹ به بالا شد گاهی میشد تو فصل امتحانا چند شب نمیخوابیدم همه بهم امیدوار بودن ولی سال کنکورم افسردگی شدید گرفتم و نتونستم بخونم کنکورمو گند زدم یه سال دیگه هم موندم ولی باز هم نشد