2777
2789

💥 درمان ساده و سریع بیماری #کرونا

❶⇦ فالوده سیب و عسل هر ۸ ساعت ۱ لیوان

❷⇦ غرغره کردن مخلوط سرکه سیب خانگی و نمک، رقیق شده(نصف لیوان آبجوش ولرم و نصف لیوان سرکه +نصف قاشق چایخوری نمک) هر ۶ ساعت ۱بار

❸⇦ هر ۱۲ ساعت در هر حفره بینی ۱قطره روغن بنفشه پایه کنجد

❹⇦ شیر و عسل گرم را هر ۱۲ ساعت یکبار جرعه جرعه با قاشق بنوشید(یک کاسه کوچک شیر + ۱قاشق چایخوری عسل)

❇️ با این روش بیش از 300 نفر رو تا حالا تونستیم درمان کنیم به لطف خدا.

✔️ بله بهداشت رو رعایت بکنید ولی از کرونا نترسید.☺️😊

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گلوم درد میکرد چندروزی دیشب خوب بود خوابیدم الان پاشوم دیدم سینم داره میترکه از درد ینی کرونا هست؟یا سرماخوردگی

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
من گلوم درد میکرد چندروزی دیشب خوب بود خوابیدم الان پاشوم دیدم سینم داره میترکه از درد ینی کرونا هست ...

گلوت خشکه یا خرط داری؟

گلوت خشکه یا خرط داری؟

از بینیم خلط میاد گلوم میسوزه سینم داره منفجر میشه از درد سرفه دارم با بیحالی

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
از بینیم خلط میاد گلوم میسوزه سینم داره منفجر میشه از درد سرفه دارم با بیحالی

سرما خوردی فکر کنم چون کرونا میگن خشکه. منم همش عطسه یا سرفه دارم ولی چون خلطیه میدونم سرما خوردگیه

رعایت کن ولی چند وقت مایعات زیاد بخور یا بخور بده... اینا که نوشتمو انجام بده ان شاالله هیچی نمیشه استرسم نگیر

سرما خوردی فکر کنم چون کرونا میگن خشکه. منم همش عطسه یا سرفه دارم ولی چون خلطیه میدونم سرما خوردگیه ...

مرسی نفسی 

2790
2778
2791
2779
2792