2777
2789
عنوان

بعد از کلی دوندگی ،همه چی نقش بر آب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 31 پست
اینده رو دیدی؟نه ندیدی  عزیزم زمان میبره صبر داشته باش و اینکه هیچکس از درون زندگی هیچکس خبر ...

اما این خیلی ظلم بزرگیه که خدا کاری نمیکنه تا دل آدم اروم شه 

که همش میبینی درامد عالی دارن ،همه براشون دولا راست میشن....

اما کسی که در حال حاضر تنها شده و شکست خورده منیم که هیچوقت هیچوقت نه برای شوهرم بد خواستم نه خانوادش....

آنان که فراموش کنند ، محکوم به تکرارند. :)
الان فقط و فقط ب فکر خودت و ارامشت باش  تو خونه کارای هنری انجام بده برو پیاده روی حتما حتما ز ...

اگه ارامشم برگره....

یک سال گذشته از موقعی که از اون خونه پاشدم اومدم اما هنوز روزی نیست که فکرشون تو سرم نیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی حرامن؟  یعنی با خواهرت؟ یا اینکه جفتشون از یه مادر شیر خوردن؟

جفتشون وقتی متاهل بودن با هم رابطه داشتن

چرا نمیری سفر ؟؟

یه سفر دو سه روزه برو یه جای قشنگ مثل رامسر  سه روز با خودت خلوت کن ، بلند گریه کن ،

و تصمیم بگیر دیگه بهش فکر نکنی و فراموشش کنی .

بعد از اون راحت تر میتونی فراموشش کنی .

دنیا که به آخر نرسیده 

تو خیلی باید به فکر خودت باشی . به فکر روحیه ات 

درکت میکنم که برات سخته این روزا 

ولی با توی خونه نشستن وضعت بدتر میشه .

اگه جای تو بودم میرفتم سفر بعدشم  دنبال کار میگشتم 

من ازدواج نکردم ولی اتفاقات بد زیاد توی زندگیم افتاده که خیلی به روحیم آسیب رسونده اما اجازه ندادم زندگیم به تلخی بگذره 

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈

عزیزم من رفتم همه تاپیکاتو دیدم، چرا اینقدر خودتو اذیت می کنی واسه یه آدم بی ارزش. من نمیدونم دقیقا چن سالته ولی اینو می دونم که آدم هر موقع بخواد می تونه دوباره زندگیشو بسازه و این یه شعار نیست، تو باید ارزشای درونی خودتو پیدا کنی، اگه می تونی برو درستو بخون از هر جایی که ولش کردی ادامه بده، برو سر کار، به فعالیت های اجتماعیت برس، خودتو سرگرم کن، من مطمئنم یه موقعیتی جلوی پات قرار می گیره که 10 سال دیگه برای اینکه از اون نامرد جدا شدی، خدا رو شکر می کنی

اما این خیلی ظلم بزرگیه که خدا کاری نمیکنه تا دل آدم اروم شه  که همش میبینی درامد عالی دارن ،ه ...

میفهمم 

نمیتونی جلوی ظلم و بگیری میتونی؟نمیتونی ک جلوی درامدشون رو بگیری 

از کجا معلوم همین درامد ی شبه ب باد فنا نره 

دختر مگه زمین و زمان بی صاحبه 

ک دونفر خیانت کنن همینجوری راست راست بگردن ؟ن عزیزم صبر داشته باش ببین خدا چجوری نابودشون میکنه عموی من بدون خیانت جدا شد هر دو هم مقصر بودن ولی دختره کمتر خدا چنان عموم رو زده مال و ثروت داره ولی یک ذره ارامش نداره 

خدا ارامشو بهت برگردونه 

خودتم باید تلاش کنی 

برو مشاوره و درد و دلاتو ب اون بگو 

تمام افکار بد رو تو کاغذ بنویس بعد کاغذو بشور 

مطمئن باش خدا جواب اونا رو میده منتها خدا صبرش زیاده ولی حتما عاقبتشونو میبینن. ولی الان مهم تویی که باید آیندتو بسازی، راه درستو انتخاب کن از یه جایی شروع کن، دست از زانو بگیر و یه یا علی بگو، خدا کمکت می کنه. 

بهترین کار اینه که دیگه پیگیر اون آدم نباشی سعی کن اوقدر برای خودت سرگرمی و فعالیت ایجاد کنی که دیگه زمانی برای فکر کردن به اونو نداشته باشی، یه موقع به خودت میای که می بینی خیلی وقته که فراموشش کردی

فقط از خدا می خوام آرمش دلتو زیاد کنه، بهت صبر بده و بهترینا رو سر راهت قرار بده، همه آدما ارزش خوشبخت شدن دارن. تو رو خدا فقط به خودت فکر کن هنوز راههای زیادی مونده که باید رفت، کارای زیادی مونده که باید انجام بدی.

عزیزم من رفتم همه تاپیکاتو دیدم، چرا اینقدر خودتو اذیت می کنی واسه یه آدم بی ارزش. من نمیدونم دقیقا ...

تمام کارایی که گفتیو دارم  انجام میدم 

اما یک لحظه اروم نیستم 

همش ذهنم درگیره

بیستو یک سالمه

متاسفانه باهاش فامیلیم برای همین هی میشنوم که امروز فلان چیزو خرید امروز فلان کارو کرد یا.....

اگه بگم حالم خوبه دروغ گفتم 

حالم خوب نیست

هر چند که هیچ کس نمیدونه

مطمئن باش خدا جواب اونا رو میده منتها خدا صبرش زیاده ولی حتما عاقبتشونو میبینن. ولی الان مهم تویی که ...

اره ناشکری نمیکنم 

خدا خیلی کمکم کرده

به درامد خوبی رسیدم ،حداقلش اینه که دستم تو جیب خودمه،راحت جدا شدم ،بچه ندارم ،سنم کمه 

اما هنوزم دلم میخواد بدبختیشونو ببینم ،همونجوری که اونا کاری کردن که من یک ساله افسردم 

موفقیت های بیشترو نشونه بگیر، توقعتو از خودت بالاتر ببر، سعی کن به جای اینکه بشینی فکر کنی که چقدر دوستش داری به این فکر کنی که چه بدی هایی بهت کرده، اونوقته که این همه دوس داشتن شاید کمتر بشه. نمیگم چرا دوسش داری هنوز چون هر آدمی یه جوریه ولی با این همه بدی که بهت کرده دیگه دوس داشتنش معنی نمیده.

تو باید فقط روی موفق بودن خودت تمرکز کنی، من آدمیایی رو می شناسم که بعد از طلاق از هر نظر موفق شدن، حتی دوباره ازدواج کردن و یه زندگی سرشار از عشقو تجربه کردن. تو هنوز خیلی فرصت داری واسه زندگی دختر