2777
2789

دقیقا عین امضات

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چي

چطوره رفته از سیاهی به روشنی در اومده ماه تابان شده  کم کم کمش کنی دیگه از بین میره

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
چطوره رفته از سیاهی به روشنی در اومده ماه تابان شده  کم کم کمش کنی دیگه از بین میره

يعني كمكم كنترلش كنم ولي من خيلي حسودم

باخرابات نشينان ز كرامات ملاف       هرسخن وقتي و هر نكته زماني دارد 
يعني كمكم كنترلش كنم ولي من خيلي حسودم

اره کنترلش کن به همه چی بگو به من چه من دارم از اون خوشگلشو چرا من حسودی کنم اون حسودی کنه یهو دیدی خوب شده 

اره کنترلش کن به همه چی بگو به من چه من دارم از اون خوشگلشو چرا من حسودی کنم اون حسودی کنه یهو دیدی ...

اهوم مشكل اينه كه من احساس بي ارزشي ميكنم

خیییییلی بقیه رو اذیت میکنی با این حس

و مورد نفرت قرار میگیری به مرور حواست باشه

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
خیییییلی بقیه رو اذیت میکنی با این حس و مورد نفرت قرار میگیری به مرور حواست باشه

نه من نشون نميدم به بقيه اصلا به كسي بگم من حسودم باورشون نميشه 

ولي مثلا به جا اينكه دوستامو درست راهنمايي كنم ميندازمشون تو چاه 

به خاطر اخلاقم خودم ازشون جدا شدم 

من تنها به یه قشر حسادت میکنم . اونم الان کمتر شده . حسادت چرا ؟  مگه دنیا چند روزه ؟

چه قشري 

نميدونم بابا دست خودم نيس كه

چه قشري  نميدونم بابا دست خودم نيس كه

فقط دخترایی که پدرو مادراشوت برای تحصیل در رشته ی خوب در دانشگاه پول خرج کردن . چون خانواده من این خرج رو نکردن .

الان چند سالته؟ 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
فقط دخترایی که پدرو مادراشوت برای تحصیل در رشته ی خوب در دانشگاه پول خرج کردن . چون خانواده من این خ ...

١٨

نه من نشون نميدم به بقيه اصلا به كسي بگم من حسودم باورشون نميشه  ولي مثلا به جا اينكه دوستامو ...

فک میکنی خب متوجه نمیشن

الان اون کامنت من دقیقا راجع به یکی از آشناها بود

اونم فک میکنه نشون نمیده

اما به هممممه چی حسادت میکنه.

به بی اهمیت ترین چیزام

میگه فلان کارو کردی خوشگل شدی من صد در صد میدونم دفعه ی بعد نباید اون کارو بکنم

دوس داری اینجوری باشی؟

اگه آره، که ادامه بده

چون دست خودم نیست بی معنیه

اینکه تو چه حسی داری دست خودت نیست

اما اینکه در برابر اون حس چه عکس العلی نشون میدی کاملا دست خودت و انتخابته

و مربوط به ذات و تربیتت میشه

اگه عکس العملو با مهربونی کنترل کنی به مرور احساساتم تحت تاثیر قرار میگیرن

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش