2821
2789
ببین تودیپلم قدیم بگیر بعدش درساتو باشیوه اینابخون  زمین درهرصورت مهم نیس سرکنکور بجزاینکه دار ...

ینی الان زمین سال دوازدهم حذف شده من دیگه امتحان نمیدمش اره؟می مونه ریاضی و فیزیک وزبان و زیست درسته؟بعد این عربی و‌هویت اجتماعی و بهداشت محیط ک جدید اومده ام باید بدم؟

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت
ببین خشگلم من خودمم قدیم بودم.پیش تجربی دارم.اماامسال نطام حدید ازمون دادم برزگسالان واحدی پول میگی ...

تورو خدا راس میگی ،حالا اون چخارتا کدومان بگو تا ذوق مرگ‌نشدم

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من دیپلم دارم ،پیش دانشگاهی رو میگم 

خب پس پیش تجربی بایدبگیری.اینکه چ درسایی پاس کنی بایدبری بزرگسالان

#حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤
ینی الان زمین سال دوازدهم حذف شده من دیگه امتحان نمیدمش اره؟می مونه ریاضی و فیزیک وزبان و زیست درسته ...

تقریبااره

ولی اوناییکه کشوریه مهمه

داخلیامهم نیس

تورو خدا راس میگی ،حالا اون چخارتا کدومان بگو تا ذوق مرگ‌نشدم

خخ دیپلمم بابام توکمدم گزاشت وگرنه نشونت میدادم.معدلمم شد۱۳

زیست۹/۷۵شدم ستاد اوراق ۲۵%ارفاق کردن ده شدم قبول شدم

دینی ادبیاتم خودم خوندم قبول شدم

فیزیک خردادشهریور قبول نشدم دیماه شدم۷ .۳نمره تبصره بهم دادن قبول شدم😂

کلاخشگلم میشه درسای دینی ادبیات زیست فیزیک.نمونه سوال بخونی راحت قبولی 

تقریبااره ولی اوناییکه کشوریه مهمه داخلیامهم نیس

وای خدا از دهنت بشنوه من راضیم پول واحد های داخلی رو بدم یچیزی ام اضافی بدم همون ده بدن قبول شم ،ولی اگ شانس منه میترسم بگن باید بیای ورزش هم امتحان بدی😭😭😭😭😭

خخ دیپلمم بابام توکمدم گزاشت وگرنه نشونت میدادم.معدلمم شد۱۳ زیست۹/۷۵شدم ستاد اوراق ۲۵%ارفاق کردن ده ...

حالا وقتشه تو‌چن تا صلوات برا من بفرستی قبول شم 😥اسمتو یادم می مونه قبول شم تگت میکنم 

وای خدا از دهنت بشنوه من راضیم پول واحد های داخلی رو بدم یچیزی ام اضافی بدم همون ده بدن قبول شم ،ولی ...

خخ نیس خشگلم خیالت تخت

حالا وقتشه تو‌چن تا صلوات برا من بفرستی قبول شم 😥اسمتو یادم می مونه قبول شم تگت میکنم 

اسمم مریم ه

چشم الان برات میفرستم عزیزدلم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز