2777
2789
عنوان

مشکوکی همسر

245 بازدید | 16 پست

سلام من خواهرم یه ساله ازدواج کرده کار شوهرش جوریه ک همکار خانومم دارن اما جوری ک فقط تماس مثلا زنگ میزنن فقط میگن بار امروز تحویل داده شد. حالا خواهرم امروز تو مخاطب واتس آپ شوهرشو داشت می‌گشت گفتم دیدم یه مخاطب بانام سعد ذخیره شده. ک پیاما شون رمز گذاری شده! بعد این شوهرش صب میره سرکار عصر میاد

. گفت امروز سر ظهر یه لحظه اومد خونه گوشیشو نگاه کردم ک مخاطب تو وات مسدود نبود. بعد دوباره رفت سرکار عصر برگشت مخاطب مسدود بود.نظرتون چیه خیلی ب راهنماییتون نیاز دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنجکاوی کار دستش میده خب اول تصمیم بگیره میخواد چیکار کنه  بعدش کنجکاوی کنه

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏
شک برانگیزه کاملا.بیشتر باید زیر نظرش بگیره ولی فعلا به روی خودش نیاره خواهرت

آره خیلی شک داره. جالب اینجاست میگه الان داشتیم فیلم نگاه میکردیم مرده میخاست ب زنش خیانت کنه شوهر خواهرم گفت وا اینک زن داره

درسته  نباید شک بیهوده داشت...ولی این مورد کاملا مشخصه که باعث شک شده...ولی خواهر تون تا کاملا مطمئن نشده رفتاری از خودش بروز نده ..چون قبل از اینکه مدرکی قابل اثبات پیداکنه ممکنه کاملا همسرش انکارکنه که همینطور هم هست

درسته  نباید شک بیهوده داشت...ولی این مورد کاملا مشخصه که باعث شک شده...ولی خواهر تون تا کاملا ...

پاپیروس چخبر ازخاستگارت؟جواب مثبت میدی؟چیشداومدن؟

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

چجوری باید ثابت بشه

بالاخره ماه هیچ وقت پشت ابر نمی‌مونه....اگر واقعا رابطه ای باشه کم کم در رفتارهای همسر خواهرت بروز می‌کنه....تلفن های گاه و بی گاه و یواشکی....از سرکار دیر اومدن ...در رفتارهاش کم کم مشخص میشه