2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم برین سرمایتونو توبورس بزارین

بانک پول شمارومیبره توبورس ۸۰درصد سودشو خودش ورمیداره فقط۲۰درصدشو به شما‌میده

سلام برابراهیم،اینگونه نیکوکاران را پاداش میدهیم،به راستی که او ازبندگان مومن ما بود

خیلی من تحقیق کردم همه بصورت یکسان سود میده بجز موسسه ها و بانک های خصوصی که سودشون بالاست و صد البته ریسک پذیریشونم بالاست در نتیجه بنده پس از تحقیقات در بانک ملی سپرده گذاری کردم با سود ۸ درصد ک از این ماه سود افزایش پیدا میکنه اگ اشتباه نکنم بین ۱۵ الی ۱۸ درصدش کردند

خدایا منو از این جهنمـــــــی که درخانه مادرشوهر زندگــی کردند نجات بده خواهش میکنم
خانم برین سرمایتونو توبورس بزارین بانک پول شمارومیبره توبورس ۸۰درصد سودشو خودش ورمیداره فقط۲۰درصدشو ...

بورس خیلی خوبه خیلی هم دوست دارم اما یکم اطلاعات میخواد ک چه سهمی بخری

بورس خیلی خوبه خیلی هم دوست دارم اما یکم اطلاعات میخواد ک چه سهمی بخری

نیازی نیست کار خاصی کنین

شما که وارد نیستین فقط سهام اولیه بخرین

هیچوقتم روسهام اولیه ضررنمیکنین

سلام برابراهیم،اینگونه نیکوکاران را پاداش میدهیم،به راستی که او ازبندگان مومن ما بود
خیلی من تحقیق کردم همه بصورت یکسان سود میده بجز موسسه ها و بانک های خصوصی که سودشون بالاست و صد البت ...

اره واسه همین من گفتم بانک شهر بزارم ک سودش بالاس ..ولی نمیدونم ی دفعه مشکلی پیش نیاد

خوب بلدی می خواهد من فردا می خوام خرید کنم ولی هنوز نمی دانم چی بخرم

سعی کنید اوائل سهام اولیه بخرین

ببینین کی سهام اولیه عرضه میشه برین بخرین