2821
2789
عنوان

لاغری

100 بازدید | 14 پست

سلام میشه راهنماییم کنید ۳۴ ساله هستم در دوره ی شیردهی هستم از ناحیه شکم و پهلو خیلی چاقم و هر چی رژیم میگیرم و ورزش میکنم بیشتر صورت و پاهام لاغر میشه نا امید میشم 

وزن قبل از شروع رژیم ۸۶.۷ وزن هدف ۶۵

منم لایک کنید بیام بخونم بعدا

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم این برای شکم و پهلو واسه من معجزه کرد ببین خودت شاید بدرد تو هم خورد تناسب اندام

داخل سایت نمیره چطوری باید برم ؟

عزیزم روی لینک بزن بعدم انتقال به سایت مشکلی نداره تست کردم الان

هوشمند جان اینکه وارد سایت دیجی کالا میشه و دی وی دیه یوگا و پیلاتس رو معرفی میکنه 

هوشمند جان اینکه وارد سایت دیجی کالا میشه و دی وی دیه یوگا و پیلاتس رو معرفی میکنه 

عزیزم خب همینه که میگم دیگه. من خریدم حرف نداره اگه دقت کنی تو سایت کلی آدم پیشنهادش دادن و امتیازش بالاست

عزیزم خب همینه که میگم دیگه. من خریدم حرف نداره اگه دقت کنی تو سایت کلی آدم پیشنهادش دادن و امتیازش ...

ممنون از راهنماییت عزیزم نگاه میکنم 

2828
2791
2779
2792