2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قدر اين روزارو بدون از تك تك لحظه هاش لذت ببر 🤩 دلم لك زده واس روزاي بارداريم با تمام سختيهاش ؛ آخ ك سونوهاي ان تي و آنومالي ك ميرفتم چقدر حس خوبي داشتم ميرفتم ي شهر ديگه لحظه شماري ميكردم واس سونوهام انقد ك حس خوب از دكترش ميگرفتم 😍

دکتر گفت مشخص نیست

حس خودت چی فکر میکنه؟

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
قدر اين روزارو بدون از تك تك لحظه هاش لذت ببر 🤩 دلم لك زده واس روزاي بارداريم با تمام سختيهاش ؛ آخ ...

عزیزم من که حالت تهوع و معد درد دارم خیلی سخته لحضه شماری میکنم تا به دنیا اومدن نی نی

عزیزم من که حالت تهوع و معد درد دارم خیلی سخته لحضه شماری میکنم تا به دنیا اومدن نی نی

منم خيلي حالم بد بود ويار شديد تهوع شديد رفلاكس شديد اون موقع ميگفتم زود تموم شه اما الان دلم تنگ شده واس اون روزا ؛ قرص حالت تهوع تا ٨ ماهگي ك بچم دنيا اومد هر شب كنارم بود ؛ كيسه آبم ي ماه زودتر پاره شد و ب طرز وحشتناكي زايمان كردم اما الان دلم واس تك تك لحظه هاش تنگ شده 🤩