2777
2789
عنوان

یه مرد هرزه...

184 بازدید | 6 پست

بنظر شما یه مرد که زن و سه تا بچه داشته و ده سال باهاش زندگی کرده و همش دنبال زنا و دخترا بوده همیشه و آوازه این کارش همجا پیچیده

و سیگاری و گه گاهی تریاک مصرف میکرده و زن اولشو طلاق داده بخاطر اینکه زنشم ‌با دو نفر بوده 

بهانه خیانتاش هم اینه که زنش خیانت کرده و دلسرد شده 

این مرد الان ازدواج مجدد کرده و سه تا بچه هاشم داره یعنی بنظر شما سر عقل میاد؟ و با زن دومش خوب زندگی میکنه ؟ چون راه دیگه ای نداره و یه دختر خیلی خیلی خوب و خونه دار باهاش ازدواج کرده

و چشم میدوختم به حضور آفتاب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خدا نکنه من خودم پسرم سه سالشه

آدم خیانتکار اصلاح نمیشه چه زن چه مرد، تنوع طلبی تو ذاتش هست، آدم تریاکی ترک نمیکنه، یا لااقل من تا حالا ندیدم، زن دوم هم کم میاره چون مادری کردن برای بچه یه نفر دیگه بسیار سخته

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

نه عزيزم سر عقل نمياد 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak