2777
2789
عنوان

مرد!

210 بازدید | 11 پست

سلام 

دوستان یه سوالی دارم ازتون

اینکه میگن شما فقط یه چشم به شوهرت بگو و تموم  اونو تو دستت بگیر   یا اینکه  هی میگن اون مرده  غرور داره  تو زنی   تو کوتاه بیا

یا پولتو به رخ شوهرت نکش  و ....

بنظرتون این تبعیض بین زن و مرد نیست؟؟؟ یعنی چی میگن مرد رو عصبانی نکن   بهش بگو چشم و   سیاست داشته باش و....

البته من منکر تفاوت های مرد و زن نیستم  ولی  حس میکنم واقعا تبعیض هست بین زن و مرد

حس میکنم تو ایران حتی خود ما زنای ایران تو ناخوداگاهمون ثبت شده که هی باید مراقب مرد باشیم

میگن: ول کن بابا مرد ک نمیتونه غذا درست کنه

مرد ک نمیتونه بچه نگه داره

مرد رو عصبی نکن  حالا تو الکی هم ک شده بگو چشم!

این یعنی چی؟؟؟

خارج از کشور خیلی جاها هیج فرقی بین زن و مرد نیست    مرد بیخود میکنه سر زن داد بزنه  و  اونوقت زنم چون زنه!! هیچی نگه یا..‌‌

نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه 

نظر شما چیه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه درست یا غلط مردا مونم این تبعیض رو باور کردن و باهاش زندگی میکنن

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

ببین سیاست بنی اینکه ی باشه بگی ولی کار خودتو بکنی 

اگرم شاکی شد در آرامش توضیح بدی این کار چ مزایایی داره میدونی

آدم گاهی آنقدر تنها می شود وبا خودش حرف میزند که تبدیل می شود به دو نفر ... ؛)

اینکه مرد تو خونه کمک کنه بستگی داره به همسرتون اگر بلد نیست یادش بدید که مواقعی هست که شما توانایی انجام کار های خونه رو ندارید و باید کمک کنه 

من بشخصه پدرم با این حرف مامانم که بیا ظرفارو بشور ثواب ببر چندساله که داره ظرفارو میشوره😂😂😂😂

آدم گاهی آنقدر تنها می شود وبا خودش حرف میزند که تبدیل می شود به دو نفر ... ؛)

من نظرم اینه که با مرد مهربان باشیم  ولی بعنوان یک انسان دیگه

نه اینک هی بگن خانم سیاست داشته باش سیاست داشته باش

زن هم دوست داره عین مرد یهو داد بزنه   یهو بزنه زیر همه چی بعد دوباره اگ خاست برگرده

یعنی میگم نباید قانونی باشه تحت عنوان زن و مرد 

والا مردا خیلییی لوس شدن  هییییچ کاری نمیکنن

من ک چندین وقته رویه ام‌رو عوض کردم

هرانچه ک دلم خاست بودم

خیلی شوهرم دست و پا زد ک من اینجوری نباشم  و درواقع هی جلوش نمونم و حاضرجوابی!! نکنم بعنوان زن

ولی یسری زنای آشنای خارج از کشور  مثل کانادا رو دیدم   دیدم ک چقدررر ازادن   چقدرررر عین یه مرد حقوق دارن

منم شروع کردم ب شناسوندن خودم به شوهرم  دعوامون شد   زیادم شد

یه بچه دوساله هم دارم

تمام اینا رو تحمل کردم  گفتم ینی چی من بخاطر بچه چیزی نگم و از اونی ک دوست دارم باشم بگزرم؟؟؟

الان بعد چندماهی خداروشکر خیلی خوب شده 🤩🤩

خود شوهرم هی دم از حقوق زنا میزنه    و فهمیدم ما زنا اول باید طرز فکر خودمونو عوض کنیم با تمااام سختیای ک داریم   مخصوصا ماها ک مادریم   ولی وقتی خودتو ثابت کردی   هم راحت میشی و هم به اون شخصیتی ک میخای میرسی