یدونه سینه مرغ رو با زردچوبه وونمک و فلفل و یکم ادویه و سیر ابپز کن ریش ریش کن بذا کنار
یکم پیاز داغ درست کن زرشک توش بریز سزخ کن بعدم مرغای ریش ریش شده رو تو همون سرخ کن خواستی خلال بادام و پسته هم بریز
۳پیمونه برنج مث همیشه ابکش کن
ی ظرف گود انتخاب کن سه تا تخم مرغ بشکن و حسابی هم بزن نصف فنجون زعفون دم کرده غلیظ بریز ی لیوان ماست و نصف همون لیوان روغن
کمی نمک خوب قاطی کن برنج رو هم بریز تو این مایه هم بزن موادت رو نصف کن
نصف مواد رو بریز کف تابه صافش کن
مرغ سرخ شده رو بریز روش (اندازه یک سانت با لبه ماهیتابه فاصله بده اگه اینکارو نکنی ته چینت میشکنه)
بعد بقیه مواد برنجی رو بریز و صافش کن
زیرشو مث دم کردن برنج کم کن ۴۵دیقه بمونه بعد برگردون طرف دیگه رو بذار اونم حدود نیم ساعت
(اگه عرق هل داشتی دو قاشق غذا خوری ب همون ماستت بریز خیلی خوش عطرش میکنه)