2789
عنوان

زخم واژن

114 بازدید | 6 پست

بچه ها من رفتم دکتر معاینه شدم گفت زخم و عفونت داری زیر دلم خیلی درد میکنه و خیلی فشار میاد ب نظرتون بخاطر زخمه؟ 

احساس میکنم هرلحظه میخوام پریود بشم دقیقا ۱ ماهی هست اینطوریم

دارو نداد بهت؟

ژل و شیافت واژینال داد با قرص عفونت قبلا یه دوره استفاده کردم ولی دردم خیلی شدیده ولی من چون در اقدامم واسه بارداری ترسیدم استفاده کنم میگم نکنه حامله باشم ضرر داشته باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه ماهه این مشکلو داری؟ کی دکتر رفتی؟ دارو نداد بهت؟ من که بعد زایمان عفونت گرفتم زخم نشدم. اوضاعم ...

ماه گذشته دکتر رفتم دارو داد بهتر شدم ولی درد نداشتم.این ماه واسه بارداری اقدام کردم دوباره بهم ژل و شیاف واژینال داد دیگه استفاده نکردم ترسیدم باردار باشم و ضرر داشته باشه ولی ظاهرا این دردا خبر از بارداری نمیده

ژل و شیافت واژینال داد با قرص عفونت قبلا یه دوره استفاده کردم ولی دردم خیلی شدیده ولی من چون در اقدا ...

دوباره برو دکتر و شرایطت خودتو توضیح بده

بذار خوب خوب بشی بعد اقدام به بارداری کن عزیزم

در تاریخ ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم می افتد.❤
ماه گذشته دکتر رفتم دارو داد بهتر شدم ولی درد نداشتم.این ماه واسه بارداری اقدام کردم دوباره بهم ژل و ...

گلم اول مشکلتو حل کن بعد برو سراغ بارداری... بارداری خودش هزار جور مشکل داره. از آزمایش‌های مختلف بگیر تا عفونت ادراری و دردای عجیب غریب...