2821
2789
اها شنیده بودم کردا رسم جهاز ندارن ولی ما همه چیز رو خانواده عروس باید بخره داماد فقط یه دست رختخاب ...

زحمت میکشه واقعا خخخخ 

ولی من مامان بابام دوس ندارن میگن میخریم برات وگرنه کمترکسی اینجا جهازمیده 

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...
اخی بیچاره داماد

دخمل خوجل گیرش میاد بابا بزار خرج کنه🤭🤭🤭

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زحمت میکشه واقعا خخخخ  ولی من مامان بابام دوس ندارن میگن میخریم برات وگرنه کمترکسی اینجا جهازم ...

😂خدا حفظشون کنه برات

عشقا میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستید
😂خدا حفظشون کنه برات

فدات عزیزم

😁

غیرازاینه؟؟؟🤪

نه والا از خداشم باشه

خخخخ والا بخدا

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز