2777
2789
عنوان

بارداری

128 بازدید | 16 پست

سلام بچها من یه یکی دوهفته ای از موعدم گذشته و اقدامم کردم اما هنوز باردارنشدم کسی میدونه بعد چه مدت اقدام ممکنه باردارشم؟میخام زود باردارشم تو شهرغریبم تنهام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم معمولا بعد تاخیر پریود معلوم میشه بارداری یانه 

روزا تخمک گذاریت اقدام کردی؟

حودت وشوهرت مشکلی ندارین؟

بازم ممکنه ی سال طول بکشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

این یه برنامست که همه بچه های هم سن بچه هاتون عضوشن ومیتونین با ماماناشون صحبت وتبادل نظر درمورد بچه هاتون کنین وسوال بپرسین...کلی  چیز دیگه مثل شعر داستان..

من عضوم به نظرم خیلی خوبه

از روی لینک میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e2861cb288bb

عزیزم اگه مشکلی نداشته باشید هم باز رو یه ماه دوماه نمیشه گفت حتما باردار میشید شانسه ولی حتما یه چک آپ پیش متخصص برید تا ببینید خدای نا کرده مشکلی وجود نداشته باشه که زود تر یه نی نی قشنگ و سالم بیارید

ممنونم عزیزم 

دونستن زمان تخمک گذاری خیلی بهت کمک می کنه تا استرست کمتر بشه و دقیقا تو روزهایی که شانس باروری داری رابطه داشته باشی!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت

ممکنه تا یه سال طول بکشه اگر هر دو سالم باشین هر بار اقدام تو زمان تخمک گذاری شانس بارداری فقط سی درصده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲