2789
عنوان

۲۳ روز تاخیر

308 بازدید | 6 پست

کیا مثل من ۲۳ روزه پری نشدن؟ خانوما کمک

روز ۱۶ رفتم آز بتا منفی بود

پریام سه چهارروز عقب جلو میشه، ولی این بار خیلی عقب افتاده، چی کار کنم؟ فقط سینه هام خیلب درد می کنن

شاید کیست داری عزیزم یا تنبلی

وگرنه ی هفته نهایت ده روز بعد تاخیر پریود ازمایش مثبت منفیش قطعیه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما صبر کن فعلا من خودم دونفر رو میشناسم تا دوماه بعد بارداری بی بی چک و ازمایش خون نشون نداد فقط سونو نشون داد باردارن تو هم به فرض بارداری مراقب باشن نینی تو دلت چیزیش نشه. 

شاید کیست داری عزیزم یا تنبلی وگرنه ی هفته نهایت ده روز بعد تاخیر پریود ازمایش مثبت منفیش قطعیه

خب اگر تنبلی داشته باشه قبلا هم حتما تجربه داشته ولی ۲۳ روز تاخیر بی دلیل نیست برو دکتر زنان اول از همه برات بگو سونو بنویسه احتمالا هم سونوی داخلی انجام بدن . اگر سونو انجام بدی دیگه مطمین میشی که چیشده

شما صبر کن فعلا من خودم دونفر رو میشناسم تا دوماه بعد بارداری بی بی چک و ازمایش خون نشون نداد فقط سو ...

کاشکی همین طور باشه، کیست ندارم، تنبلی تخمدان خفیف دارم اما پریام منظم بوده

خب اگر تنبلی داشته باشه قبلا هم حتما تجربه داشته ولی ۲۳ روز تاخیر بی دلیل نیست برو دکتر زنان اول از ...

آره عصری میرم دکتر سونو بنویسه برام، اینقدر تاخیر من تاحالا نداشتم، اوایل تاخیرم چند روز درد پریودی ام داستم اما نشدم