2777
2789
عنوان

کلیپ عروسی

231 بازدید | 11 پست

چون کروناست من تصمیم گرفتم فقط برم ارایشگاه اتلیه برم و کلیپم بگیریم

تعداد رای : 21
نظرسنجی
لباس عروس‌
14
66%
لباس فرمالیته
3
14%
هیچ کدام صبر میکنم کرونا تموم بشه بعد عروسی بگیرم
3
14%
فرقی نمیکنه
1
4%

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کرونا معلوم نیست کی تموم بشه 

برو سر خونه زندگیت بلاتکلیف نمون 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
خوبه دیگه.دوسته منم اینجوری عروسی گرفت 

دارم برا چندماه بعد برنامه ریزی میکنم حتی اگه کرونام بره دلم نمیخواد این فامیلای بدرد نخور دعوت کنپ در این حدازشون بدم میاد همون فقط پدرمادر خودمو خودش

منم قصد دارم اگه کارام جور بشه تا قبل محرم همین کارو بکنم

ارایشگاه و لباس عروس و کلیپ باغ

دوساله عقدم کرونام ک تموم نمیشه تاریخ عروسیمون دو هفته دیگ بود

خانوادمونم کلا باهم نه نفرن😞

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

لباس عروس نپوش ،لباس سفید حالت نامزدی یا فرمالیته بپوش اینجوری واسه کلیپ شیک تر و ماندگار تره و حتما لباس ساده انتخاب کن خوشبخت بشین

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
منم قصد دارم اگه کارام جور بشه تا قبل محرم همین کارو بکنم ارایشگاه و لباس عروس و کلیپ باغ دوساله ع ...

اگه تو فضای باز بگیری باغهای اطراف منظورمه ،میتونی چهل پنجاه تا رو دعوت کنی دوستاتو دعوت کن 

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
اگه تو فضای باز بگیری باغهای اطراف منظورمه ،میتونی چهل پنجاه تا رو دعوت کنی دوستاتو دعوت کن 

میترسم تو این وضعیت

اگه کسی بگیره نمیتونم خودمو ببخشم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
2790
2778
2791
2779
2792