2777
2789
عنوان

حس بد

77 بازدید | 6 پست

سلام بامدادتون بخیر

نمیدونم برای شما هم پیش اومده یا نه 

الان مدتیه خیلی فشار روانی بهم وارد شده

هم از زندگی و هم از خانواده و هم اطرافیانم فشار روحی شدید طوری که فقط کنار کشیدم

الان چند وقته مثل توهمی ها شدم یدفعه توخواب دستمو میبرم به سمت چیزی که تو خواب میبینم

یا ساعت ۲ بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره دارم عذاب میکشم

احساس میکنم به سمت تاریکی میرم خیلی خسته و دل مرده شدم ...

مثل آدمهای روانی تو حپروتم

تو رو خدا اگه کسی اطلاعاتی دااره یا دکتری میشناسه تا اوضام بدتر نشده بهم بگه برم ترحیحا کرج باشه 

تو گوگل خوندم یا عوارض سکته مغزیه یا قلبی و یا الزایمر 

من سنی ندارم تازه ۳۴ سالمه نمیخوام الزایمر بگیرم .یا مثل دیوونه ها بشم😭😭😭🤕🤐

گرمیجات مصرف کن توکلت رو به خدا بیشتر کن

با خدا حرف بزن قرآن بخون

من خودم رشتم روانشناسیه ولی اینایی که بهت گفتم از هرچیزی بهتر درمان میکنه

قرآن که معجزه میکنه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
گرمیجات مصرف کن توکلت رو به خدا بیشتر کن با خدا حرف بزن قرآن بخون من خودم رشتم روانشناسیه ولی اینا ...

من خیلی اعتقاد دارم ولی نمیدونم چرا یدفعه اینطوری شدم اتفاقا جدیدا داشتم در مورد فرشتگان تحقیق میکردم الان با یه حس بدی بیدارشدم 

قابل توصیف نیست 

داشتم سکته میکردم یکم اشک ریختم اینجا به ذهنم رسید بیام راهنماییم کنن چیکار کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گرمیجات مصرف کن توکلت رو به خدا بیشتر کن با خدا حرف بزن قرآن بخون من خودم رشتم روانشناسیه ولی اینا ...

فکر میکنم خدا هم ازم رو برگردونده 

خیلی زندگیم سخت شده تا حالا این دوره زندگی رو تجربه نکرده بودم بهم فشار آورده

من خیلی اعتقاد دارم ولی نمیدونم چرا یدفعه اینطوری شدم اتفاقا جدیدا داشتم در مورد فرشتگان تحقیق میکرد ...

به خدا پناه ببر تنها چیزی که میتونم بگم همینه

تمام گرفتاری هایی که برای انسان پیش میاد بخاطره حساب باز کردن رو غیر از خدا هست

یا رفیق من لارفیق له

ای دوست کسی که هیچ دوستی برای او نیست... 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
فکر میکنم خدا هم ازم رو برگردونده  خیلی زندگیم سخت شده تا حالا این دوره زندگی رو تجربه نکرده ب ...

نه اتفاقا دنیا داره کاری باهات میکنه تا بفهمی هیچ کسی غیر از خدا نداری همه انسانها تو شرایط شما بودن هستن و خواهند بود...