2777
2789
عنوان

پمپ آب

| مشاهده متن کامل بحث + 6799 بازدید | 31 پست

پمپ استخری میراب آرین، یکی از تجهیزات حیاتی برای سالم نگه داشتن آب استخر شماست. کار پمپ، پمپاژ آب از طریق درین‌های اصلی یا اسکیمر یا هر دوی آنها و هدایت آن به تجهیزاتی مانند فیلتر، مبدل حرارتی و کلرزن استخر است. در نهایت، آب از طریق نازل‌های دهش تعبیه شده در کف یا دیوارها، به استخر بازگردانده می‌شود و دوباره به گردش در می‌آید.

ی سوال پمپ غیر قانونیه؟؟؟؟؟امروز داشتیم در موردش حرف میزدیم با شوهرم .بعد کجا باید وصل شه؟شوهرم میگه ...

سلام خیر می‌توانید از پمپ آب استفاده کنید اما بهتره برای استفاده از پمپ آب، موارد افزایش طول عمر آن را هم مهیا کنید، اینورتر تجهیزی است که برای کنترل پمپ و افزایش طول عمر پمپ و جلوگیری از آسیب احتمالی مورد استفاده قرار می‌گیرد شرکت رعد کنترل به فروش انواع اینورتر در انواع برند‌ها مشغول به فعالیت است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان