2777
2789
عنوان

کلیییییییید اصرار

117 بازدید | 16 پست

امشب با شوهرم دنبال میوه بودیم بعد یه پیرمرد میوه فروش رو دیدم آخر بارشه، به شوهرم گفتم  بیا از این خرید کنیم که بارش تموم شه بره خونه، بعد رفتیم جلو گفتیم همه شو بکش ،تقریبا ۳ کیلو میشد کیلویی ۱۲ زده بود گفت همه شو ببر فقط ده تومن بده من سودمو کردم

انسان های خوب هم هنوز هستن  ما خاستیم به اون خوبی کنیم اون بما خوبی کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😊بسیار عالی الحمدلله🌹

هرچه کنی به خود کنی گرهمه نیک وبدکنی🌹🌹

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.

اون کلید توی عنوان کلید حسن هست که اصرار داره کلید مشکل گشا هست  

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 

آفرین به هر دوتون.😍😍

چه میوه فروش دل گنده ایی بوده. دمش گرم. ایشاالله روزیش صد برابر بشه.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush