2777
2789
عنوان

کنکور 1401

3459 بازدید | 18 پست

سلام میشه یکی کمک کنه از  چی و از کجا شروع کنم به خوندن اگه از  الان شروع کنم نتیجه میگرم مدرسه دولتی و بدون سمیه هم هستم

چه ندارد انکس که خدارا دارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شتهی تجربی هم هستم...یادم رفت بگم    

سلام منم تازه الان ب فکر افتادم ک واسه ۱۴۰۱ کنکور بدم با این تفاوت که ۲۷ سالمه و لیسانس پرتوپزشکی دارم ولی دلم میخواد بشینم از ال بخونم پزشکی قبول شم . شما تحقیق کردین راجعبه این ک چ منابعی بهتره؟؟؟

سلام عزیزم 

در درجه اول چه کلاس بری چه دی وی دی بگیری چه بخوای خودت بخونی، باید کتاب تست بخری. ولی خیلی مهمه که چه کتابی بگیری الان اینقدر انتشارات های مختلف زیاد شده که ادم میمونه چیکار کنه 

یه سایت هست اومده منابع رو بر اساس سطح و تواناییت توی هر درس معرفی کرده حتما یه سر بهش بزن

https://rabinedu.com/ensani12-resources/

سلام من امسال ۱۴۰۰ کنکور تجربی ۷۴۰ شدم . برای اینکه کلاسهایی که در تابستان ثبت نام کردمو به کسی ک نیاز داره بدم عضو نی نی سایت شدم . خودم از اذر دوازدهم شروع کردم و دولتی هم بودم . و واقعا از اموزش مجازی مدرسمون ک فقط چرت و پرت میگفتن گیج شده بودم بعد خیلی شانسی ب پیشنهاد مادرم رفتم کلاس اضافه . به نظرم اگر میتونی کلاس ثبت نام کن فکر نکنی برای تبلیغ میگم یا هرچی ولی فرقشو میفهمی خودت 

البته اگر اساتیدی ک انتخاب میکنی هم خوب باشند 

سلام منم تازه الان ب فکر افتادم ک واسه ۱۴۰۱ کنکور بدم با این تفاوت که ۲۷ سالمه و لیسانس پرتوپزشکی دا ...

سلام اگر بتونم کمکتون میکنم خودم قبلا گفتم رتبه ۷۴۰ کنکور تجربی ۱۴۰۰ .

سلام من امسال ۱۴۰۰ کنکور تجربی ۷۴۰ شدم . برای اینکه کلاسهایی که در تابستان ثبت نام کردمو به کسی ک نی ...

سلام عزیزم هنوزم منابعتو داری و اینکه چطوری برنامه ریزی کردی؟

من دوازدهمم ۱۴۰۱ کنکور دارم ولی تابستون بخاطر کلی مشکلات نتونستم بخونم و از الان میخوام شروع کنم

به نظرت شانسی توی کنکور دارم

خیلی روحیمو از دست دادم کل انگیزمو از دست دادم 

من وضع مالی خانوادم خوب نیست با هزار تا بدبختی تونستم یه کلاس کنکور زیست برم 

همش خودمو از صب تا شب تو یه انباری حبس میکنم که بخونم ولی خونمون خیلی پر سروصداعه همش تمرکزم بهم میخوره

دلم خیلی شکسته همه از این طرف و اون طرف کلی کلاس و کتاب تست و مشاور دارن اون موقع من میخوام با دوتا کتاب تست از الان شروع کنم هر وقت پدر مادرمو میبینم که الکی خوشحالن مثلا دخترشون تجربی میخونه ولی از دل من خبر ندارن با خودم میگم کاش همین کلاسم نمیرفتم خرج الکی گزاشتم رو دستشون

به نظرت چطوری برنامه ریزی کنم من اصلا پایه هم تست نزدم ولی صفر صفر نیستم نمره های مدرسم خوب بوده