2777
2789
عنوان

بیاین دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 25 پست
خیلی سخته خیلی بهش گفتم اگه کارکردن اینه صدسال نمیخوام بری سرکار خیلی دلم گرفته ازش...

عزیزم دست خودش که نیس

شوهر منم جدیدا رفته سر یه کار

از ۷ تا ۴ عصر

منم اومدم خونه مامانم ازش دورم

وقتی پیام میده فقط میگه سلام تازه اومدم

بعد من میگم خسته نباشی برو استراحت کن

میگه باشه و میره😑

خب من دلم میگیره خیلی

حتی عزیزم دیگه نمیگه! فک کن

اما باید درک کرد...وقتی از ۷ صبح میره چه توقعی ازش داشته باشم؟ 

میبینی آخر شب پیام میده و یه کم سرحال‌تر شده بهتر حرف میزنیم

واقعا خسته میشن مردها و منظوری ندارن

بخند، همین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا اصولا مثه خانوما نیستن وقدرت تمرکزش ن پایین‌تر ما همزمان می نیم چندتا فکر که احساسات مختلفی ایجاد میکنن درک کنیم یا به چندتا کار متمرکز بشیم ولی اونا نمیتونن، بپذیر وسعی کن خودتو قوی کنی، سرگرم کنی

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
منم تو شهر غریبم از عید خانوادم ندیدم . اینجا با هیچکس ارتباط ندارم دخترم تو خونه حوصله ش سر میره خو ...

عزیزم😔خیلی سخته ان شاءالله ک تاثیرمیذاره وبهترمیشی🌹

من تازه آزمون دادم میخوام درس بخونم چی بگم...یعنی درست میشه؟

آره عزیزم درست میشه . فقط بهانه گیری نکن و همدیگر رو اذیت نکنید . بخدا حیفه . میدونم چی میگی و چی میکشی . من کامل تو رو درک میکنم . شوهر من ۱۰ سال دو شیفت توی دوتا مرکز کار میکرد . یعنی ۱۰ سال از صبح تا شب سرکار بود . شکر خدا الان زندگی خیلی خوبی داریم و به همه ایده آل هایی که دوست داشتیم رسیدیم . فقط صبر کن و یه طوری خودت رو سر گرم کن . درست میشه 

هم تو حق داری هم اون با گریه کردنم چیزی درست نمیشه سعی کن حرف بزنی باهاش باهم توافق کنین یه وقت مشخصی برای شما بزاره فقط هرکاری میکنی اونم در نظر بگیر ک خسته هس و اینکه سریع دست به کارشو نزار مدت زیادی اینجوری باشین ک عادت بشه براتون چون خیلی بد میشه اونجوری

عزیزم دست خودش که نیس شوهر منم جدیدا رفته سر یه کار از ۷ تا ۴ عصر منم اومدم خونه مامانم ازش دورم ...

نمیدونم شایدم من سخت میگیرم...اخه تاالان بیشتراوقات پیش من بوده 

بعدیهوتوکل روزچندساعت خونست ومیگه خستم!

بهترین راه اینه که تا دیر نشده بری پیش مشاور یا اینکه مشاوره انلاین از یه متخصص بگیری اما حتما به شوهرت بگو مشاوره میگیری که بعدا مشکلی پیش نیاد اصلا درد دل و گفتگو مشکلتو حل نمیکنه اگر میخوای مشکل بدتری پیدا نکنی و حتما مشکلت حل بشه مشاور بهترین راهه