2777
2789
عنوان

بیاین دردودل

225 بازدید | 25 پست

الان تاپیک زدم کلی بازدیدشده بودولی هیچکی جواب نداد😞

بیاین ازهرچی دلتون گرفته بگین سبک شین

من شوهرم یک هفتست تازه میره سرکار

تاقبل اون منبع درآمدمون شهریه ش بود

کارش از۲ظهره تا۸شب

۹صبح بیدارمیشه امتحان میده تا۱۱بعدش ناهارو...

میره سرکارتاشب وقتی میادچایی وشام وتلویزیون

قبل اینکه بره سرکاربهتربودپیشم میومدحواسش بهم بودولی الان فقط خستست...

تواین یک هفته هی گفتم خوب میشه درست میشه عیب نداره ولی امشب بهش گله کردم اونم اومد پیشم درازکشیدگفت ببخشیدکه حواسم بهت نیست...

منم گریه میکردم گفتم بروبخواب خسته ای اونم سریع پشتشوکردخوابید...

اینجوری بخوادپیش بره من دق میکنم

توشهرغریبم سنمم زیادنیس خیلی سخته خب...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین دیگه باید تحمل کنی . هنوز اولشه که می ره سرکار و خیلی روی کارش تمرکز کرده . بزار یکم توی حال خودش باشه . لوس بازی رو هم بزار کنار و حداقل با حرفات بهش آرامش بده . زندگی که همش اون مسائل که تو فکر میکنی نیست .  

آخی دختر اونم غریب ازدواج واقعا سخته خیلییی مردا از تو خونه خبر ندارن که 

خیلی سخته خیلی

بهش گفتم اگه کارکردن اینه صدسال نمیخوام بری سرکار

خیلی دلم گرفته ازش...

ببین دیگه باید تحمل کنی . هنوز اولشه که می ره سرکار و خیلی روی کارش تمرکز کرده . بزار یکم توی حال خو ...

من اصلا منظورم اون مسائل نیست واقعا...

من میگم حواسش بهم نیس 

تواین یک هفته یه باربهم نگفته خوبی...

فقط کارودرس وتلویزیون

من مترسکم؟

من اصلا منظورم اون مسائل نیست واقعا... من میگم حواسش بهم نیس  تواین یک هفته یه باربهم نگفته خ ...

نه عزیزم تو مترسک نیستی . اون بخاطر بهتر شدن وضع تو و زندگی تون می ره سرکار . در واقع بخاطر تو می ره سرکار . 

تو نمی تونی یک کار پیدا کنی و بری سرکار ؟

من اصلا منظورم اون مسائل نیست واقعا... من میگم حواسش بهم نیس  تواین یک هفته یه باربهم نگفته خ ...

شاید مشغله داره گلم و سختشه و هنوز عادت نکرده به شرایط بهش فرصت بده 

منم تو شهر غریبم از عید خانوادم ندیدم . اینجا با هیچکس ارتباط ندارم دخترم تو خونه حوصله ش سر میره خودمم کلافم احساس میکنم افسردگی گرفتم نظم زندگیم بهم خورده هیچی سر جاش نیست انگار نمیتونم مدیریت کنم دیگه. فردا وقت مشاوره دارم دعا کنید روم تاثیر داشته باشه خیلی خستم از همه چیززززز. شوهرم خوبه ولی خودم حال این روزام خیلی خرابه دلم میخواد زمان برگرده خیلی عقب تر

جون من خیلی کمه .. اما فدات
نه عزیزم تو مترسک نیستی . اون بخاطر بهتر شدن وضع تو و زندگی تون می ره سرکار . در واقع بخاطر تو می ره ...

من تازه آزمون دادم میخوام درس بخونم

چی بگم...یعنی درست میشه؟