shadizz مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 69 عنوان کمک😩😩 50 بازدید | 3 پست چه طوری تب رو بیاریم پایینتب بزرگسال نمیدونم چند درجستسرچ هایی ک تو گوگل کردم فقط پاشویه خوب بود ک نمیزاره پاشویه کنم چ کنم؟ از طایفه رستم و سهراب و سیاوش...هیهات! که صد فرد عزادار به جا ماند. 1399/04/23 | 01:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fawtou عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 6303 پاشویه عالیه ک . تو یه جا اب بریز پاشویه کن . دستمال خیس کن بزار رو پیشونیش . پتو رو نزار بزاره رو خودش. شیاف کن . تعداد نمیدونم تو بعضی مواقع یکی تو بعضی مواقع دو تا . استامینفت و اموکسیسیلین بده
shadizz مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 69 پاشویه عالیه ک . تو یه جا اب بریز پاشویه کن . دستمال خیس کن بزار رو پیشونیش . پتو رو نزار بزاره رو خ ... نه میزاره پاشویه کنم نه پاهاشو بزارم کلیم پتو گرفته روش😐😩الان یه نوافن بزرور خورد از طایفه رستم و سهراب و سیاوش...هیهات! که صد فرد عزادار به جا ماند.
fawtou عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 6303 نه میزاره پاشویه کنم نه پاهاشو بزارم کلیم پتو گرفته روش😐😩الان یه نوافن بزرور خورد بیحاله. در بیار با دستمال خیس پاهاشو بزن