2789

عزیز دلم ان شاءالله به حاجتت برسی

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرچه خودم امروز محتاج دعا هستم ولی  بحق محمد وآل محمدخدا بده حاجت ت را ودلت خوش خرم بشه آمین ....اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
گرچه خودم امروز محتاج دعا هستم ولی  بحق محمد وآل محمدخدا بده حاجت ت را ودلت خوش خرم بشه آمین .. ...

آخ که چقدر دوست داشتم حرفهای توی امضاتون رو خدا به من میزد 

آخ که چقدر دوست داشتم حرفهای توی امضاتون رو خدا به من میزد 

انشالله میزنه..... خدا به همه مون میگه منتها ماصبر نداریم زود ناامید میشیم توکل بخدا منم داغونم ولی توکل بخدا کردم همیشه در حال ناباوری وجودش رو توی دستهایم حس میکنم ....

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
انشالله میزنه..... خدا به همه مون میگه منتها ماصبر نداریم زود ناامید میشیم توکل بخدا منم داغونم ولی ...

بعد از این تاپیک به شکل عجیبی کارام داره درست میشه ولی هنوز خیلییی مونده

الاهی گره از مشکلتون باز بشه 

نمیدونم دعای کدومتون گیرا بود 

تو رو به هر چی اعتقاد دارین  دعا کنین منو 

جایی رو ندارم که رو نزده باشم 

شما روی منو بگیرید 

برات صلوات فرستادم

شما روی منو بگیرید

عزیز دلم ان شاءالله به حاجتت برسی

شما روی منو بگیرید

گرچه خودم امروز محتاج دعا هستم ولی  بحق محمد وآل محمدخدا بده حاجت ت را ودلت خوش خرم بشه آمین .. ...

شما روی منو بگیرید

بعد از این تاپیک به شکل عجیبی کارام داره درست میشه ولی هنوز خیلییی مونده الاهی گره از مشکلتون باز ب ...

خدا رو هزار مرتبه شکر عزیز ان شاءالله گره زندگیت کامل باز شه

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
ازتون ممنونم  تو رو خدا منو فراموش نکنید

حتما عزیزم

بعد از این تاپیک به شکل عجیبی کارام داره درست میشه ولی هنوز خیلییی مونده الاهی گره از مشکلتون باز ب ...

ان شاالله خداوند گره از مشکلاتت باز کنه و ب ارامش برسی برات صلوات فرستادم دوباره