norouz مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 380 عنوان دعا کنید منو 85 بازدید | 15 پست دوستان منو دعا کنید دیگه به همه رو زدم که واسم دعا کنند و نشد شاید خدا حرف شما رو شنید 1399/04/23 | 01:08 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gh73 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 22471 عزیز دلم ان شاءالله به حاجتت برسی صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
مامانبزرگپانیذ عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 17187 گرچه خودم امروز محتاج دعا هستم ولی بحق محمد وآل محمدخدا بده حاجت ت را ودلت خوش خرم بشه آمین ....اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
norouz مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 380 گرچه خودم امروز محتاج دعا هستم ولی بحق محمد وآل محمدخدا بده حاجت ت را ودلت خوش خرم بشه آمین .. ... آخ که چقدر دوست داشتم حرفهای توی امضاتون رو خدا به من میزد
مامانبزرگپانیذ عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 17187 آخ که چقدر دوست داشتم حرفهای توی امضاتون رو خدا به من میزد انشالله میزنه..... خدا به همه مون میگه منتها ماصبر نداریم زود ناامید میشیم توکل بخدا منم داغونم ولی توکل بخدا کردم همیشه در حال ناباوری وجودش رو توی دستهایم حس میکنم .... لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
norouz مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 380 انشالله میزنه..... خدا به همه مون میگه منتها ماصبر نداریم زود ناامید میشیم توکل بخدا منم داغونم ولی ... بعد از این تاپیک به شکل عجیبی کارام داره درست میشه ولی هنوز خیلییی موندهالاهی گره از مشکلتون باز بشه نمیدونم دعای کدومتون گیرا بود تو رو به هر چی اعتقاد دارین دعا کنین منو جایی رو ندارم که رو نزده باشم شما روی منو بگیرید
norouz مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 380 برات صلوات فرستادم بعد از این تاپیک به شکل عجیبی کارام داره درست میشه ولی هنوز خیلییی موندهالاهی گره از مشکلتون باز بشه نمیدونم دعای کدومتون گیرا بود تو رو به هر چی اعتقاد دارین دعا کنین منو جایی رو ندارم که رو نزده باشم شما روی منو بگیرید
norouz مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 380 عزیز دلم ان شاءالله به حاجتت برسی بعد از این تاپیک به شکل عجیبی کارام داره درست میشه ولی هنوز خیلییی موندهالاهی گره از مشکلتون باز بشه نمیدونم دعای کدومتون گیرا بود تو رو به هر چی اعتقاد دارین دعا کنین منو جایی رو ندارم که رو نزده باشم شما روی منو بگیرید
norouz مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 380 گرچه خودم امروز محتاج دعا هستم ولی بحق محمد وآل محمدخدا بده حاجت ت را ودلت خوش خرم بشه آمین .. ... بعد از این تاپیک به شکل عجیبی کارام داره درست میشه ولی هنوز خیلییی موندهالاهی گره از مشکلتون باز بشه نمیدونم دعای کدومتون گیرا بود تو رو به هر چی اعتقاد دارین دعا کنین منو جایی رو ندارم که رو نزده باشم شما روی منو بگیرید
gh73 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 22471 بعد از این تاپیک به شکل عجیبی کارام داره درست میشه ولی هنوز خیلییی مونده الاهی گره از مشکلتون باز ب ... خدا رو هزار مرتبه شکر عزیز ان شاءالله گره زندگیت کامل باز شه صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
norouz مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 380 خدا رو هزار مرتبه شکر عزیز ان شاءالله گره زندگیت کامل باز شه ازتون ممنونم تو رو خدا منو فراموش نکنید
gh73 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 22471 ازتون ممنونم تو رو خدا منو فراموش نکنید حتما عزیزم صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
شادی۶۴۰ عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 2560 بعد از این تاپیک به شکل عجیبی کارام داره درست میشه ولی هنوز خیلییی مونده الاهی گره از مشکلتون باز ب ... ان شاالله خداوند گره از مشکلاتت باز کنه و ب ارامش برسی برات صلوات فرستادم دوباره