۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
آره . هر دفعه سه تاش با هم عقب افتاده ایندفعه هم همینه به نظر من
بنظرتون چرا انقد مسخره بازی درمیارن؟یه شب میان یه چیز میگن فرداش یه چیز دیگه..شبیه بازیه
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
من با اینکه خیلی خوندم اما از خدامه عقب بیفته اما یه بار درست حسابی تکلیف رو روشن کنن چرا انقد شل کن سفت کن میکنن
به درک..حداقل زودتر بگن.بخدا خیلی داریم اذیت میشیم
چه راحت برخورد کردی 😂 ولی دوستای منکه دارن جون میدن که تعویق نیفته یه وقت
من یه ساله عین خ...دارم میخونم😐اما انقد استرس دارم ک نگو....بعدشم میخوام اگه تویق در کاره زودتر بگن یکم استراحت کنم الکی نخونم
خودشون گفتن چون اگه بیفته تو شهریور بعد اون پیک کرونا و انفولانزا باهم میشه تو پاییز و زمستون اوضاع بدتره یعنی دیگه تا اخر امسال بهتر نمیشه که بخوان بگیرن واسه همین عقب ننداختن و اعلامم کردن اگه برگزار نشه کلا امسال برگزار نمیشه