2777
2789
عنوان

یعنی بد حرف زدم

176 بازدید | 13 پست

خواهر من ۴۰ سالگی ازدواج کرد الانم ۴۵ سالشه بعد یکی از همسایه های خونه قبلی ما امروزاددش کردن تو گروه واتس آپ  اسم منو تو ی گروه دید و تو گروه به اون شلوغی گفت راستی یادم رفت بهت بگم من و خواهرت همکلاسی بودیم من الان دخترم ازدواج کرده حاملس بعد شکلک خنده گذاشت( اینم بگم شوهرش معتاده و اینکه هنوز مستاجرن و میشه گفت وضع خوبی ندارن ) منم زورم گرفت گفتم شوهر کردن که هنر نیست اینکه ی شوهر خوب گیرت بیاد که خونه و ماشین و زندگی درست و حسابی داشته باشه جای بحث داره

خیلی بدم اومد خوب که چی اینجوری میگه بچه ها هم تو گروه به من توپیدن ولی به اون چیزی نگفتن حرف اون زشت نبود حرف من زشت بود

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف اون بد بوده وقنی ذهن اون مسمومه بزاز ذهن اون مسموم باشه تا تو🤭😉دیگه جوابش نده کنف بشه

از گروه لفت دادم دیگه

خوب کردی قهوه ایش کردی انگار افتخاره که توی بچگی شوهر کردن و دختراشونو توی بچگی شوهر دادن ولش کن ب ...

والا خیلی هم افتخار میکرد که تو عروسی دخترش پسرش رو حامله بوده

خوب گفتی چهار با ر به این ادمای بی فرهنگ اینطوری جواب بدی حساب کار دستشون میاد که دهنشونو هر جا وا ن ...

نامردا همه طرفشو گرفتن گفتن زشته حداقل ۱۵ سال ازت بزرگتره نبایو جواب میدادی  

نامردا همه طرفشو گرفتن گفتن زشته حداقل ۱۵ سال ازت بزرگتره نبایو جواب میدادی    

اونا هم یه چیزی بودن تو مایه های اون خانوم

من واسه گرفتن حق و حقوقم و حرفی که رو دلم مونده هیچوقت هیچوقت بزرگتر کوچیکتر حالیم نیست 

تو کل سالهای تحصیلم شده بود به ضررم تموم بشه محترمانه استادام و رئیس دانشگاهو میشستم پهن میکردم افتاب حرفایی میزدم که هیچ کس جرات نمیکرد بهشون بگه جوری که گاهی بعضی استادای دیگه که اونجا بودن ذوق میکردن که یکی پیدا شده این حرفارو بزنه حالا این دانشگاه بود تو دوست و فامیلم معروفم همه خیلی با احتیاط برخورد میکنن 

اونا هم یه چیزی بودن تو مایه های اون خانوم من واسه گرفتن حق و حقوقم و حرفی که رو دلم مونده هیچوقت ه ...

خوب میکنی والا دمت گرم خدا کنه امه ملت ایران مثل شما باشن تا شاید تو اوضاع مملکت ی اتفاق خوبی بیفته 

خوب گفتی تازه میگفتی شوهرمعتاد که خیلی دردسره . بقیه هم مثل اون بودن که بهت حرف زدن 

تازه من محترمانه گفتم اینجوری کردن اگر میگفتم شوهر معتاد که پامیشدن میامدن دم در خونه

به آدمای بی مغز اهمیت نده . خوب گفتی

اره بابا اگر میخواستم اهمیت بدم که تو گروه میموندم و جوابشون رو میدادم