2777
2789
برات از خدا میخوام به هر چی که تو دلت هست برسی 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

فدات عزیزم

🌹💞🌹💞

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به استادتر عزیز انشاءالله که که به حق اقام ابوالفضل العباس باب الحوایج حاجت روا بشین الهی امین...ممنون از آنا عشق که منو صداکردید 😘💖شماهم ابجی گلم به حق باب الحوائج حضرت ابوالفضل العباس حاجت روابشین گلم.💖💖💖

منم به نیت شفای همه مریضها وحاجت روایی استادتر عزیز200تا میخونم....التماس دعا✋✋✋✋

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
سلام به استادتر عزیز انشاءالله که که به حق اقام ابوالفضل العباس باب الحوایج حاجت روا بشین الهی امین. ...

سلام عزیزم خوبی؟ میبینمت حس خوبی میگیرم 

صبح تو یه تاپیک با هم بودیم 

الان برات صلوات فرستادم به نیت پنج تن ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده   

سلام عزیزم خوبی؟ میبینمت حس خوبی میگیرم  صبح تو یه تاپیک با هم بودیم  الان برات صلوات فر ...

سلام خواهرگلم ..ممنون شما لطف دارید انشاءالله  که در زندگی تون دلتون خوش تنتون سالم وعاقبت بخیر وشاد باشید انشاءالله.منم خوشحال میشم دوستانی مثل شماها دارم...التماس دعا گلم..✋✋

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆