2777
2789
عنوان

فوبیا گربه

2193 بازدید | 33 پست

بچه ها من خیلی از گربه میترسم.خونه ای هم که گرفتیم همسایه ها خیلی به گربه ها غذا میدن و همش دم در هستن.

چیکار کنم این مشکلم حل بشه؟ کسی تاحالا تونسته به این ترس غلبه کنه؟

😟

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم 😓

همه هم مسخره میکنن ادمو انگار دست خود ادمه 

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

همون بهتر غلبه نکنی بهش، من به شدت میترسیدم از وقتی رو خودم کار کردم دیگه نترسیدم یه بار یه گربه خر من رو چنگ زد پنج تا واکسن زدم کلی اذیت شدم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

منم‌مثل تو اگه زیاد پررو بازی در بیاره روشون آب میریزم 

از طرفی ام دلم میسوزه بهشون غذا میدم 

کلا خود درگیری دارم‌من گربه ام فهمیده🤣🤣🤣

میشه دعا کنید روزای خوبم برگرده دلم خیلی گرفته  

منم فوبیای مار دارم تاحالا نتونستم غلبه کنم بهش ولی گربه ها واقعا بی ازارن یکی دوبار خودت بهشون غذا بده اگه سمتت اومدن فرار نکن چون واقعا کاری به کارت ندارن 

اگه با نظر من مخالفی ریپلای نکن چون حوصله ی بحث ندارم

برو مشاور برو دکتر

این ترسهای عیر عادی باید کنترل بشه وگرنه باعث درگیری و برخوردت با همسایه ها میشه

منم سز کوچه به گربه ها غذا میدم.یکی دوبار یه هنسایه اعتراص  کرد که زن من میترسه..منم عین ادم توصیح دادم که اینجا کوچه هست و گربه های کوچه رو نمیشه کرد تو گونی چون زنت میترسه..دفعه بعد برخورد بدی کرد باهام و منم الم شنگه به پا کردم و توهین کردم...

الان منو میبینن روشونو میکنن اونور و وزوز میکنن و چرت و پرت میگن..منم همچنان غذا میدم