2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من چادریم با قد ۱۵۵ و خیلی از این بابت ناراحتم فقط و فقط چادر دانشجویی به قد کوتاها میاد و تا حدودی کشیده میکنه. از این مدل ساده ها که جلوش بازه و از بغل دو تا چاک کوچیک برا جا دست داره

چادر ساده رو چطور سر میکنین که کامل پوشیدگی داشته باشه من از دو طرفش دستامو بیرون میارم بعد باز دیده میشه مخصوصا باد اینا بیاد 

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 

البته قدش یه کم کارو سخت کرده مخصوصا اگه چاق هم باشه. من وقتی مردد بودم برنامه های از لاک جیغ تا خدا رو دانلود می کردم می دیدم تاثیر داشت روم. ولی بیشترین تاثیر رو خانومایی که تو هیئت هفتگیمون می دیدم روم داشتن ولی حالا که نمی شه رفت. اگه خودش زمینه مذهبی داره واسش از جلب رضایت امام زمان و حضرت زهرا بگو

سومین کاربریمه

تو یه حدیثی امام صادق علیه السلام میفرمایند:بارفتارتون دیگران رو ترغیب به کار خوب کنید(نقل به مضمون کردم)

اگه ببینه خودت باچه عشقی چادرسرمیکنی و حجاب میگیری و پای اعتقاداتت هستی,خودش میاد.چندتا کتاب هم بهش امانت بده دراین باره و زندگی نامه ی شهدا.اگه سؤالی هم داشت جوابشونو با استدلال بده