2777
2789
عنوان

دختر بودن😭😭😭😢😢😢😢

257 بازدید | 22 پست

خیلی خستممم از بی اعتمادی خانوادم خستم کاش پسر بودن روزی صدبار لعنت میکنم خودمو ب خاطر دختر بودنم به خدا تا الان ن دوست پسری داشتم ن خطایی کردم ن کاری کردم ک باعث بی اعتمادی خانوادم شه نمیدونم چرا همچین میکنن

دوربرم دخترایی هستن ک ازادن دوست پسر دارن هرکاری دلشون بخواد میکنن خانوادشونم اعتماد کامل دارن بهشون چرا اینطوری میکنن دیگه بریدم

اگه خودت تونستی 

محدود بودن خیلی بهتر از هر کاریه که اونا میکنن😊

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر جامعه ست چه کار کنن خانواده ت‌ من خودم ازدواج کردم ولی از ترس جامعه به خودم آزادی زیادی نمی ...

خانواده های دیگه چطور اعتماد دارن ب دخترشون حتی اگ دخترشون هر غلطیم کرد پشتش وایمیستن

اگه خودت تونستی 

خانوادت دوتا پیراهن از تو بیشتر پاره کردن اونا میدونن جامعه چ گرگ هایی داره درسته سخته زیر ذره بین باشی اما اگه آزادت بزارن و ناخواسته درگیر یکی از همین مشکلات بشی اون وقت دیگه زندگی برات جهنم میشه اونا میخوان مثل یه گل همیشه تر و تازه باشی ن این ک پژمرده ببیننت 

خانوادت دوتا پیراهن از تو بیشتر پاره کردن اونا میدونن جامعه چ گرگ هایی داره درسته سخته زیر ذره بین ب ...

به خاطر ابروشونه الان از هر گلیم پژمرده ترم فقط ی کم اعتماد میخوام

اگه خودت تونستی 
خانواده های دیگه چطور اعتماد دارن ب دخترشون حتی اگ دخترشون هر غلطیم کرد پشتش وایمیستن

کجا پشتش وایمیستن این همه دختر کشتن مال کیه؟ تو‌مثلا چه جور اعتمادی میخوای داشته باشن بهت؟ مثلا اگه برای کلاس رفتن واینا میگی که واقعا حقته که اعتراض داشته باشی

اگه برای بیرون رفتن با دوستات میگی که خب اون یکم برای خانواده میتونه نگران کننده باشه

ولی دیگه سن نوزده سالگی سنی نیست که بشه محدودش کرد خانمی شدی برای خودت دیگه

سعی کن اعتمادشونو جلب کنی

به خاطر ابروشونه الان از هر گلیم پژمرده ترم فقط ی کم اعتماد میخوام

من مجرد ک بودم ایقد آزادی داشتم ک خودمو گم کردم ایقد بلا سرم اومد ک اگه بگم میگی رمان زیادی خوندی.. ایقد پشیمونم چون خودم باعث شدم اما فایده نداره