2777
2789
اخی منم میخاستم بخرم مامانم نذاش    

عزیزممم

عیبی نداره

حالا ک انقد دوستشون داری اگ سگی تو جاده یا  جایی دیدی بهشون غذا بده😍

بعضیا سواد حرف زدن ڪه ندارن هیچ شعور خفه شدنم ندارن ... :)  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درضمن آخرش هم دو حالت داره یا تا آخرش نگهش میداری و مجبوری مُردنش  رو ببینی که خییییلی بیشتر از اونکه فکر میکنی ناراحت کنندس یا به این نتیجه میرسی که بفروشیش که اونوقت اون حیوون بیشتر اذیت میشه چون بهت وابسته شده

باورت نمیشه من یه حیوون خونگی داشتم حالا اینجا نمیگم چی بود  اما بهقدری بینمون وابستگی شده بود که وقتی مُرد کل اعضای خانوادمون حتی اونایی که حیوون دوست نداشتن گریه کردن  روانشناسا هم میگن درست به اندازه ازدست دادن یکی از اقوام درجه یک میتونه به آدم لطمه روحی بزنه بعد اون به خودم قول دادم حیوون خونگی نگیرم

درضمن آخرش هم دو حالت داره یا تا آخرش نگهش میداری و مجبوری مُردنش  رو ببینی که خییییلی بیشتر از ...

اخ اخ مردنششش بدترین چیزهه

مخصوصا وقتی بکشنش

خدا لعنتش کنه همسایه مادرشوهرمو که سگ شوهرمو کشت

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
اخ اخ مردنششش بدترین چیزهه مخصوصا وقتی بکشنش خدا لعنتش کنه همسایه مادرشوهرمو که سگ شوهرمو کشت

عمدا کشت؟

اما واسه من مریض شد مرد  دو روز تمام طول کشید تا جون بده از یه طرف نمیتونستم خلاصش کنم از یه طرف از دیدن این که یه گوشه بیحال افتاده دلم آتیش میگرفت خییییییلی بد بود  هنوزم فیلماشو میبینم بغض میکنم

اخ اخ مردنششش بدترین چیزهه مخصوصا وقتی بکشنش خدا لعنتش کنه همسایه مادرشوهرمو که سگ شوهرمو کشت

دیگه اشتباهیه که کرده  نفرینش نکن اگه به نا حق ظلمی کرده باشه اون خودش اون دنیا باید جواب بده

عمدا کشت؟ اما واسه من مریض شد مرد  دو روز تمام طول کشید تا جون بده از یه طرف نمیتونستم خلاصش ک ...

اره 

ما تازه عقد کرده بودیم درگیر کارای عروسی  و خونمون بودیم 

در واحد باز بوده اشتباهی رفته بوده تو حیاط تو باغچه یکم خاک رو جا به جا کرده بوده 

همسایشون هم عصبی شده بهش سم داد   

الهی بگردمممم براش انقدرررررر ماه بود این بچه

همش میگم اگر بود الان با پسرم بازی میکردن ولی   

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4