2777
2789
عنوان

قلم چی

191 بازدید | 14 پست

سلام کتاب های قلم چی چطوره به درد میخوره یا نه ؟؟؟آزموناش سخته؟؟کسانی که کنکور دادن و قلم چی ثبت نام کرده بودند چطوری بود کنکور مثل سوالات قلم چی بو  یا نه ؟؟ یاسخت تر بود ؟؟

چه ندارد انکس که خدارا دارد

منم لایک کن

اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه‌‌...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کتاباش بدرد نمیخوره ازموناش خوبه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

مزخرف ب تمام معنی 

فقط ب درد آزمونای خودش میخورد 

نه کنکور فک کنم حداکثر ۲۰ درصد شبیه قلم چی بود

کلا قلم چی برای تجربه و عادت کردن به آزمون دادن و آمادگی برا محیط آزمون خوبه

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه