بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دنبال اسمی میگردم ک راحت تلفظ بشه کسی هم مسخره نکنه برا همین پسرمو میخام آریا بذارم
میشه برای برآورده شدن حاجت قلبیم یه صلوات بفرستین؟من همیشه براتون دعا میکنم ک حاجت روا بشین و غم و غصه از دل همه خانوما بره چون خانوما خیلی دلاشون نازکه و تحمل غصه ندارن...الهی هیچوقت غم به دلتون راه پیدا نکنه
منم دوتا دختر دارم انتخاب اسم جذاب ترین قسمت بارداریه😍فقط تا زایمان به کسی نگید هر کسی یک چیزی می ...
مگه شوهرا صبر دارن ب کسی نگن؟؟ 😟😟
میشه برای برآورده شدن حاجت قلبیم یه صلوات بفرستین؟من همیشه براتون دعا میکنم ک حاجت روا بشین و غم و غصه از دل همه خانوما بره چون خانوما خیلی دلاشون نازکه و تحمل غصه ندارن...الهی هیچوقت غم به دلتون راه پیدا نکنه
من یه ۶ هفتم بود فهمیدم باردارم.شبش تاصبح حرف زدیم ک تا ۱۲ هفته به هیچ کس نمیگیم فردا صبحش اون از سرکار تلفن دستش من ار خونه به همه گفتیم نمیشه خبر خوبو قایم کرد