2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واس من معنی و ایندش مهمه ک بشه بزرگم شد صداش کرد

آفرین 

من دنبال اسمی میگردم ک راحت تلفظ بشه کسی هم مسخره نکنه برا همین پسرمو میخام آریا بذارم 

میشه برای برآورده شدن حاجت قلبیم یه صلوات بفرستین؟من همیشه براتون دعا میکنم ک حاجت روا بشین و غم و غصه از دل همه خانوما بره چون خانوما خیلی دلاشون نازکه و تحمل غصه ندارن...الهی هیچوقت غم به دلتون راه پیدا نکنه
حیات معنیش خوبه

باباش هم میگه اما میگن اسم قدیمیه یا اسم مرد هس تو ایران

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

منم دوتا دختر دارم انتخاب اسم جذاب ترین قسمت بارداریه😍فقط تا زایمان به کسی نگید هر کسی یک چیزی می ...

مگه شوهرا صبر دارن ب کسی نگن؟؟ 😟😟

میشه برای برآورده شدن حاجت قلبیم یه صلوات بفرستین؟من همیشه براتون دعا میکنم ک حاجت روا بشین و غم و غصه از دل همه خانوما بره چون خانوما خیلی دلاشون نازکه و تحمل غصه ندارن...الهی هیچوقت غم به دلتون راه پیدا نکنه

نظرات منفی و بعضی چرت و پرتا مثل همین که شبیه فلان هست آدم رو نسبت به اسمی که عاشقشی سرد میکنه

براشون توضیح بدید چرا نباید گفت

به هر دو طرف هم نگید که حساس نشن

من یه ۶ هفتم بود فهمیدم باردارم.شبش تاصبح حرف زدیم ک تا ۱۲ هفته به هیچ کس نمیگیم فردا صبحش اون از سرکار تلفن دستش من ار خونه به همه گفتیم نمیشه خبر خوبو قایم کرد