2777
2789
عنوان

بی بی چک روز چندم پری نشون میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33864 بازدید | 39 پست
توکل ب خدا.مشکلت چیه؟

تنبلی دارم عزیزم

عزیز دل مادر بیا که انتظار آمدنت ذره ذره جانم را میکشد... با دیدن لباس های کوچک پشت ویترین مغازه ها دلم پر میکشد که تو را در آن لباس ها ببینم... عزیز دلم بیا... هر ماه منتظرت میشوم و نمی آیی... تمام دردهای دنیا را تحمل میکنم تا تو را در آغوش بکشم... به خدای بزرگمان بگو که مادرم منتظر است شاید تو را در آغوشم گذاشت... دوستت دارم محبوب ندیده و نیامده ام❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم جرئتش ندارم به خدا 😢😢😢😢😢 من لایق مادرشدن نیستم 

این حرفو نزن عزیزم

ربطی به لیاقت ما نداره که فقط حکمت خداست که اونم فقط خودش میدونه

عزیز دل مادر بیا که انتظار آمدنت ذره ذره جانم را میکشد... با دیدن لباس های کوچک پشت ویترین مغازه ها دلم پر میکشد که تو را در آن لباس ها ببینم... عزیز دلم بیا... هر ماه منتظرت میشوم و نمی آیی... تمام دردهای دنیا را تحمل میکنم تا تو را در آغوش بکشم... به خدای بزرگمان بگو که مادرم منتظر است شاید تو را در آغوشم گذاشت... دوستت دارم محبوب ندیده و نیامده ام❤
منم سه تافولی داشتم انشالاکه باردارمیشیم بحق خانم فاطمه زهرا

ان شاالله عزیزم خدا دامن همه مونو سبز کنه

اتفاقا 22 کیلو کم کردم خودم گفت تخمک کوچیکه کم کنی وزنت خوب میشی ولی همسرم اسپرمش مشکل داره 😢😢منم ...

مشکل همسرت رفع نمیشه با دارو و گرمی و ...؟

وعده های تو اشک شد.....از چشم ترم ریخت🥀
چوب وزم از عطاری بخر مث چای دم کن بخور عالیه

باشه گلم حتما

مشکل همسرت رفع نمیشه با دارو و گرمی و ...؟

نمیاد دکتر اهمیت نمیده 

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 
معمولا هفت روز باید از پریودنشدنت بگذره  ولی واسه من چهارده روز گذشت نشون داد قبلش منفی بود هم ...

سلام عزیزم، سیکلتون چند روزه هست و روز تخمک گذاریتون چندم سیکلتونه؟ و جنسیت نی نی تون چیه؟

فقط مهربانی از انسان بجا می مونه.🌸