سلام دوستان من این ماه روز سیزده پری اچ سی جی زدم و دیروز که میشد بیست و شش پری بی بی چک زدم منفی بود
چند روزه ضعف دارم
سرگیجه دارم و همه ش هم گرسنه م میشه نمیدونم بی بی چک رو زود زدم یا بیخودی دنبال علائم میگردم😔
عزیز دل مادر بیا که انتظار آمدنت ذره ذره جانم را میکشد... با دیدن لباس های کوچک پشت ویترین مغازه ها دلم پر میکشد که تو را در آن لباس ها ببینم... عزیز دلم بیا... هر ماه منتظرت میشوم و نمی آیی... تمام دردهای دنیا را تحمل میکنم تا تو را در آغوش بکشم... به خدای بزرگمان بگو که مادرم منتظر است شاید تو را در آغوشم گذاشت... دوستت دارم محبوب ندیده و نیامده ام❤
من هنوز به پریودم مونده دکترم گفت تا بیست و هفتم صبر کنم ولی من خیلی عجولم دیروز بی بی زدم مبارکت ب ...
فداتشم .ن صبر کن حداقل ۴ روز از موعد بگذره.ایشالا ب حق فاطمه زهرا دامن تو و همه کسایی ک منتظرن سبز شه.من بچه اولم ۲۲ ماهشه بارداری دومم ناخواسته بود.حالا نمیدونم کی بدم برا ازمایش ک دقیق نشون بده
منم باید 6 تیر پریود میشدم ولی نشدم با این که دارو مصرف کرده بودم باید به موقع میشدم تست 10 تیر زدم منفی بود الانم حتما منفی دیگه دلش ندارم تست بزنم و بازم منفی باشه عین این دوسال پریود شدم که شدم نشدم به درک
فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم
فداتشم .ن صبر کن حداقل ۴ روز از موعد بگذره.ایشالا ب حق فاطمه زهرا دامن تو و همه کسایی ک منتظرن سبز ش ...
خدا جفتشون رو برات نگه داره عزیزم ان شاالله سالم نی نی تو بغل کنی
عزیز دل مادر بیا که انتظار آمدنت ذره ذره جانم را میکشد... با دیدن لباس های کوچک پشت ویترین مغازه ها دلم پر میکشد که تو را در آن لباس ها ببینم... عزیز دلم بیا... هر ماه منتظرت میشوم و نمی آیی... تمام دردهای دنیا را تحمل میکنم تا تو را در آغوش بکشم... به خدای بزرگمان بگو که مادرم منتظر است شاید تو را در آغوشم گذاشت... دوستت دارم محبوب ندیده و نیامده ام❤
منم باید 6 تیر پریود میشدم ولی نشدم با این که دارو مصرف کرده بودم باید به موقع میشدم تست 10 تیر زدم ...
اینجور نگو نا امید نشو.منم بچه اولم بعد از ی سقط و ی بارداری پوچ حامله شدم.خیلی نا امید بودم خیلی تا این ک خداوند کردو باردار شدم.الان پسرم ۲۲ماهشه.دیروز بی بی زدم مثبت شد
منم باید 6 تیر پریود میشدم ولی نشدم با این که دارو مصرف کرده بودم باید به موقع میشدم تست 10 تیر زدم ...
خوب شاید اونموقع زود بوده ان شاالله مادر شدی گلم حتما یه تست بزن و هیچوقت امیدتو از دیت نده خدا خودش کریمه
ممنون عزیزم.ایشالا توام بسلامتی تا چند روز دیگه تاپیک بارداری بزنی
ان شاالله خیلی امیدوارم خیییلی
ولی خوب نشد هم نشده دیگه فوقش ماه بعد و ماه های بعد
منم لتروزول خوردم یه بسته یازده پری اچ سی جی زدم دکترم گفت چهارده روزپس ازامپولت بی بی چک بزن تاهفده ...
من این ماه شش تا منوتروپین زدم
یه بسته کلوپیفن و یه بسته لتروزول خوردم بعدم اچ سی جی زدم سه تا فولی خوب هم داشتم